HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Óriási botrány van készülőben - Győzike barátnőjével utazik Tunéziába

t: 3058

Óriási botrány van készülőben - Győzike barátnőjével utazik Tunéziába

Gáspár Győzi már többször sodorta veszélybe házasságát, most éppen azzal, hogy úgy döntött, nem feleségével, hanem Victoria Swinger pornószínésznővel utazik Tunéziába.

A salgótarjáni rapper és felesége, Bea asszony között már nem egyszer okozott feszültséget az, hogy Győzit igencsak szoros barátaság fűzi Victoria Swingerhez. A showman már a Gáspár-villában is vendégül látta a csinos szőkeséget, s többször találkoztak már kettesben, de most végképp túllőtt a célon: Tunéziába viszi nyaralni barátnőjét.

Győzőt annak az utazási irodának az alkalmazottja buktatta le, ahol a nyaralást megrendelte. A showman ugyanis elkotyogta, hogy azért nem franciaágyas lakosztályt kér, mert nem feleségével, hanem Victoria Swingerrel utazik. A Blikknek úgy nyilatkozott, senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel tölti a szabadidejét, de az egészen biztos, hogy Bea asszony nem rajong az ötletért.

A feszültésget Victoria Swinger is érzi, a lapnak ugyanis bevallotta, nem számított ekkora botrányra, s már azon gondolkodik, hogy visszaadja az ajándék jegyet Győzőnek.

A Gáspár család feje a botrány kitörése előtt még magabiztosan fejtegette férfi és nő közötti barátságról alkotott véleményét a Színes Bulvár Lapnak. "Ha tetszik Bea asszonynak, ha nem, Victoria Swingert is elviszem vacsorázni vagy moziba. Másnak öt-hat felesége van, úgyhogy én nem szégyellem, hogy ilyen vagyok" - nyilatkozta.

hirado

2006.03.20. 11:42

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek