HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Megszületett Szulák Andrea kislánya, Rozina

t: 2262

Megszületett Szulák Andrea kislánya, Rozina

Tegnap reggel teljessé vált Szulák Andrea élete, megszületett ugyanis várva-várt gyermeke, a kis Rozina. A mûsorvezetô nagyon megszenvedett a babáért, hosszú éveken át hiába várt arra, hogy áldott állapotba kerüljön. A sok hormonkezelés sem vette el azonban a kedvét, szerelmével, Gáborral nem adták fel a reményt. Andrea nem hiába küzdött, teljesült élete vágya, tegnap óta karjában tarthatja kislányát, aki jól megnôtt édesnyja pocakjában: három kiló hatvan dekával és ötvenhat centivel született.
Korábban azt rebesgették, hogy Andrea a kora miatt császármetszéssel hozza világra gyermekét. Nem tudni, mi a valóság, de azt hallottuk, nem készültek apás szülésre, így vélhetôen nem is volt az.

Andrea három éve ismerkedett meg Gáborral, akivel szinte elsô pillantásra egymásba szerettek.
“Egy hotel halljában láttuk meg egymást, épp masszôrhöz rohantam. Gábor kiderítette a telefonszámomat, s aztán minden ment, mint a karikacsapás. Furcsa volt hozzászoknom a boldogsághoz – mesélt korábban érzéseirôl.
Az újdonsült kismama soha nem titkolta, nagyon vágynak egy babára. Nem sokkal azután, hogy kiderült, a szíve alatt hordja kislányát, szabadságra ment: otthagyta a színházat és a Szulák Show-t, és csakis születendô babájára koncentrált.

színesbulvárlap


2007.04.27. 09:53

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek