HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Botrány a Mónika-showban: Kiszel szétordította a műsort

t: 4396

Botrány a Mónika-showban: Kiszel szétordította a műsort

A Mónika Show szereplői gyakran egymásnak esnek, vagy dühükben felpattannak a székből. A sztárvendégek azonban eddig tűrtőztették magukat, Kiszel Tünde ezt az íratlan szabályt is áthágta. A műsorvezetőnő Kondor Csabával vendégeskedett az RTL Klub délutáni műsorában, azzal az eltökélt szándékkal, hogy véglegesen lezárják kapcsolatukat. A beszélgetés azonban rövid időn belül sárdobálássá változott. Tündénél pedig betelt a pohár, többször is sértetten felpattant székéből, és kirohant a stúdióból.

- Megegyeztem a show munkatársaival, hogy csak akkor vállalom a szereplést, ha Csaba úriember módjára viselkedik velem, különben elhagyom a helyszínt - magyarázta Tünde, aki betartotta ígéretét. - Csaba mocskolódni és sértegetni kezdett, én pedig felálltam és kimentem. A főszerkesztő utánam szaladt, könyörgött, hogy menjek vissza. Miután megfegyelmezték Csabát, hosszas győzködést után bementem a stúdióba - Nem vagyunk egy súlycsoportban Csabával, csak azért vállaltam el a felkérést, hogy személyesen megkérjem: hagyjon békén, felejtsen el.

Erdélyi Mónika nem érti, miért viselkedtek minősíthetetlenül interjúalanyai, akik alaposan megnehezítették a műsorvezető munkáját.

- Állandóan le kellett állnunk, mivel Tünde vagy háromszor pattant fel és rohant ki a stúdióból - emlékszik vissza az óminózus adásfelvételre a show háziasszonya. - Tündében rengeteg indulat halmózodott fel, kirohant, majd visszatért, de csak azért, hogy kiadja magából, s minden kezdődőtt előről. A műsor három főszereplőjét, vagyis Kiszelt, Csabát és az útóbbi állítólagos exszeretőjét, Tamást szinte lehetetlen volt egyidőben bent tartani a stúdióban, ami végig az ordítozásuktól volt hangos. A fiatal újságíró nem volt hajlandó egykori szerelmére ránézni, tüntetően hátat fordított Tündének, aki percenként megsértődött Csaba provokációin.

színesbulvár

2006.09.01. 09:10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek