HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Győzike kétmilliót ad Victoria Swinger titkos pornófilmjéért

t: 6415

Győzike kétmilliót ad Victoria Swinger titkos pornófilmjéért

Kétmilliós kikáltási áron akarják elárverezni a legfényesebb magyar pornócsillagról, Victoria Swingerről készült, sosem látott videofelvételeket. Az aukciót az interneten, a szőke felnőttfilm-színésznő egykori szerelme, Swingerpapa hirdette meg.

- Öt évig éltünk együtt Victoriával, emellett munkakapcsolat is kialakult közöttünk. Én faragtam belőle sztárt és én készítettem el a hivatalos honlapját, ezek a felvételek is oda készültek, de miután megromlott a viszonyunk, még számítógépre sem írtam át az anyagot, kazettán van az egész. Egy interaktív DVD-t is terveztünk belőle, ez az ötlet is szertefoszlott, így mindössze egyetlen példány létezik a kazettából, amelyen tíz jelenet szerepel. Ezek között van szóló és fiúval készült képsor is - magyarázta Swingerpapa, aki szeretne minden szálat elvágni, ami még összefűzi egykori kedvesével. - A film teljes jogát átadjuk, azonban egyvalamit kikötöttünk: a képsorok Magyarországon nem hozhatóak forgalomba.
Győzikét felháborítja, hogy kiárusítják a Victoriáról készült felvételeket. A showmant köztudottan plátói szerelem fűzi a pornókirálynőhöz, ezért hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni.

- Bármennyibe is kerül, nekem kell az a kazetta - jelentette ki határozottan az RTL Klub sztárja. - Az én Victoriámat senki más ne lássa ezeken a felvételeken, csak én. Nem akarom, hogy lejárassák. Felhívom Swingerpapát, hogy megegyezzünk.
Természetesen megkerestük Bea asszonyt is, hogy megtudjuk, mit szól férje legújabb beruházásához.

- Azt hittem Győzi zsugoribb annál, hogy ennyiért vegyen pornófilmet - hüledezett a sztáranyuka. - Bár láttam már néhány hasonló produkciót, engem egyáltalán nem érdekelnének a Victoriáról készült felvételek. Azzal csinálja és ott, ahol akarja. Ha Győzi hazahozza a felvételt, kivágom a házból, vagy elégetem.

Victoria Swinger nem kívánt nyilatkozni az ügyben. Swingerpapa azonban azt üzeni a salgótarjáni showmannek: ha komolyan érdekli az üzlet, keresse meg.

színesbulvár

2006.07.28. 10:50

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb hirek