HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > T-Mobile hírek

A T-Mobile Magyarország meggyőződése, hogy a telephelyre vonatkozó jogszabályi értelmezés során helyesen, a törvény szellemében járt el akkor, amikor a helyi iparűzési adót eddig ott fizette, ahol a helyi infrastruktúrát terhelve a társaság jelen volt.
Június 1-én indul a T-Mobile harmadik generációs hálózatának nyilvános tesztüzeme.
A T-Mobile a hazai mobilcégek közül elsőként mutatta be a videotelefonálást és már év elején elindította harmadik generációs alaphálózatát.
A piacvezető Magyar Telekom Csoport hazai mobil-szolgáltatások szegmense stabil pozíciót tudhat magáénak az erős versenypiacon
A T-Mobile márka sikeres tavalyi bevezetését követően az újabb T-márkák magyarországi megjelenése a társaság előfizetői számára is előnyöket jelentenek.
A főváros mellett tizennégy további hazai városban tette elérhetővé a T-Mobile a gyorsabb mobil adatátvitelt biztosító EDGE szolgáltatását, emellett a településeken egy új kódolás bevezetésével a hagyományos GPRS-kapcsolatok sebességét is növelte a cég.
A T-Mobile EDGE szolgáltatása újabb vidéki városokat hódított meg magának
Haladékot kapott a szolgáltató a hangposta rendbetételére
A T‑Mobile ügyfelei újabb szolgáltatásként a Wayfinder Mobile Navigator megvásárlásával telefonjukat interaktív térképként használhatják.
A kerékpározás a közlekedésben, az egészség megőrzésében és a szabadidő hasznos eltöltésében egyaránt fontos szerepet játszhat. A világszerte számos országban jelenlévő T-Mobile évek óta támogatja ezt a sportágat, ezért a T-Mobile Magyarország Rt. április végétől kerékpáros rendezvényeken szervezett programokkal járul hozzá a biztonságos biciklizés magyarországi népszerűsítéséhez.
A mobiltelefonok kameráinak fejlődésével, a mobiltelefonos fotózás elterjedésével egyre nagyobb az igény arra is, hogy az elkészült képeket annak készítője saját maga kinyomtathassa, a T-Mobile erre tekintettel hét márkaboltjában olyan fotónyomtatókat helyez el, amelyeken az előfizetők kinyomtathajták mobiltelefonos fotóikat.
Az alábbiakban az április 18-tól érvényes előfizetéses és pre-paid T-Mobile akciós árlista olvasható
Az alábbiakban az április 11-től érvényes előfizetéses és pre-paid T-Mobile akciós árlista olvasható.
René Obermann, a német T-Mobile első embere szerint a mobiltelefonos szolgáltatók közötti egyre keményebb árharc várhatóan a jövőben is folytatódni fog, ezenkívül pedig hamarosan meg fog jelenni a cég kínálatában egy kifejezetten időseknek szánt mobil készülék.
A T-Mobile Németország után már a szomszédos Ausztriában is javában a 3G utódját, a szélsebes HSDPA technológiát teszteli.

Első Előző Következő Utolsó