HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Lélek

Testi betegségeink intő jelek, melyek arról árulkodnak, hogy lelkünkben megszűnt a harmónia. Ha ismerjük az egyes tünetek lelki hátterét, gondolataink erejével ismét helyreállíthatjuk az egészségünköz szükséges egyensúlyt.
Már gyerekkorunkban is fontosnak tartjuk mások rólunk kialakított véleményét. A külső visszajelzések irányítják tetteinket. Vajon tehetünk-e ez ellen, változtathatunk-e a belénk ivódott rossz önértékelésünkön?
A színek észrevétlenül vesznek körbe minket: napsárga virágok, zöldellő fű, azúrkék tenger, ibolyalila égbolt. A környezetünkben jelen lévő színek elektromágneses rezgései befolyásolják egészségünket, lelki állapotunkat, s így mindennapi életünket.
Hajt a kíváncsiság. Végül is, ki ne szeretné megtudni magáról, milyen is valójában. Hiszen egy életen át önmagunkat keressük, s ezt valahogy nem unjuk meg sosem. Ezért döntöttem hát úgy, lesz, ami lesz, lefényképeztetem az aurámat.
A rengő csípő, a lógó has és a vastag comb tulajdonképpen takarékbetét. A túlélés záloga olyan éghajlaton, ahol gyakori vendég az éhínség, és ahol az utódok túlélése a szülők és főként az anya hájrétegének függvénye.
Minden rosszban van valami jó, és minden jóban van valami rossz, ezért nem csoda, ha néha a szerelembe vegyül egy kis háború. Bizony, a párkapcsolatnak is van nem napos oldala. Derűre ború – tartja a bölcs mondás. A borongós időszakokat nehezen viseljük, szeretnénk, ha a felhők minél hamarabb eltűnnének szerelmünk kék egéről. Mit tegyünk ilyenkor? Mondjuk el párunknak, ami a szívünket nyomja!
Ha valakit gyorsan szeretnénk megismerni, a legjobb, ha zenéről beszélgetünk vele. A zenei ízlés nagyon jól tükrözi ugyanis az ember legfontosabb személyiségjegyeit - állítja két angol kutató.
Az álmok nélkülözhetetlenek lelki-szellemi, testi egészségünkhöz. Minden ember átéli, ha gyakran nem is emlékszik rájuk. Nem árt, ha tudjuk, hogyan hasznosítsuk a lelkünk mélyéről vetített változatos „mozielőadást”.
A tél közepén járva reggelente olykor azon gondolkodunk, hány réteget is vegyünk magunkra. Ha a pulcsik alá finom anyagú, jó fazonú fehérneműt veszünk, biztos, hogy jó kedvűen, magabiztosan kezdjük a napot.
Ha nem csak kicsit szomorkás a hangulatod máma, sőt, már jó ideje magad alatt vagy, bizony baj van. Meg kellene tanulnod újra örülni, különben számodra sivár és "fájdalmas" lesz az élet. Van segítség! A depresszió gyógyítható.
Ha hetek óta alig jutott időd magadra, regenerálódásként jól jöhet egy pihentető, kényeztető wellness-hétvégére. De mit tehetsz, ha még erre sincs időd, esetleg a pénztárcád nem engedi? Egyszerűbben is átélheted a wellness-életérzést!
A problémás testtájak edzése varázsszóként szerepel az edzőtermek órarendjein. Ám rejtett, intim izmaik edzésére nagyon kevesen fordítanak figyelmet, pedig a legtöbbünknél bizony elkelne az erősítés
Több mint múló rossz hangulat - állandó reményvesztettség és lelki gyötrelem. Pszichés zavar, mely ma már népbetegség, felismerése mégsem egyszerű. Pedig a depresszió időbeni kezelésével sok veszély elkerülhető.
Van, aki jól érzi magát, ha meztelenül járkálhat otthon, más még azonos neműek előtt sem mutatkozik szívesen ruhátlanul, a szabadosság divatja ugyanis nem szüntette meg az egyéni gátlásokat. Saját testünkhöz való viszonyunk szexuális életünket és önbizalmunkat is meghatározza.
Hogy valaki az élet királynője vagy szürke egérke lesz-e, sokkal kevésbé függ a külső adottságaitól, mint azt gondolnánk. Az önbizalom részben öröklött személyiség- jegy, de szerencsére fejleszthető is.

Első Előző Következő Utolsó