HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Szépségápolás

Néhány konyhai alapanyag nem csupán sütéshez, főzéshez, de hajápolásra is kiváló. Próbálja ki ön is receptjeinket!
Szűcs Zsuzsanna dietetikus szerint az apró változtatásokban rejlik a siker
Bizonyára te is tapasztaltál már olyat, hogy fésülködés után kisebb hajcsomó maradt a fésű fogai között. Ha ritkán fordul elő ilyesmi, akkor nem kell aggódnod.
Nincs olyan nő, aki ne álmodna arról, hogy lapos a hasa, s nyoma sincs rajta semmiféle hájacskának, rosszabb esetben úszóguminak.
Fitten, frissen a tavaszba! Mindannyian erről álmodunk. Nézzük, mit is tehetünk ennek érdekében!Végre közeledik a tavasz! Így természetes, hogy vastag télikabátunkat, gyapjúgarbónkat a szekrény mélyére süllyesztjük.
Ideje lenne fodrászhoz menni? Ha az alábbi nyolc intő jel közül bármelyikkel is találkozik, éppen eljött a megfelelő idő, hogy felkeresse a fodrászt. Előtte azért mindenképpen érdeklődjön a tavaszi frizura trendekről!
Íme néhány természetes gyógymód, amelyet érdemes kipróbálni!
Ha az agy nem jut megfelelő rezgéshez, energiához, akkor nem látja el jól a feladatait. Ezáltal „sebezhetőbbek” lehetünk, lelkünk és testünk egyaránt törékennyé válhat. Így lehet az is, hogy a stresszes napok jeleit a bőrünkön is érzékelhetjük.
Elkenődött, szétfolyt, kifogyott? Ne essünk kétségbe, van megoldás!
A téli időjárás és számos környezeti hatás is „kikezdheti” a kezünket. Mit tegyünk, ha az berepedezik, állandóan izzad vagy épp a körmünk törik be? Íme néhány hasznos tanács!
Nagyon fontos, hogy gondosan ápoljuk bőrünket és hajunkat télen is, hiszen a hideg, szeles idő ellen óvnunk kell az érzékeny területeket. A praktikus tanácsok segítségével puha, selymes bőrt és fénylő, egészséges tincseket varácsolhatunk magunknak.
Tény, hogy egy frizura csak akkor szép, ha a hajas fejbőrt megfelelően ápoljuk. A téli időszakban a hideg időjárás miatt, nem árt nagyobb figyelmet fordítani hajunk ápolására.
A fogfehérítés ideális megoldás mindazoknak, akiket zavar fogaik sárgás-barnás elszíneződése, és ragyogóan fehér fogakra vágynak.
A természetes szépség mindenki számára elérhető! A ragyogó, feszes bőrhöz, a dús, fényes hajhoz, az erős, sima körmökhöz és a csillogó szempárhoz, sokszor az is elegendő, ha megfelelő tápanyaggal látjuk el szervezetünket.
Bőrünk a felszíni és/vagy mély réteg vízhiánya, illetve a bőr zsírhiánya miatt száradhat ki, ez ellen sokat tehetünk. Segít az ápolásban a kellő odafi gyelés, a megfelelő életmód és kozmetikum egyaránt. Így védjük bőrünket a kiszáradástól:

Első Előző Következő Utolsó