HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Sport

A Bokszvilágtanács (WBC) úgy határozott, hogy cirkálósúlyú világbajnokának, Erdei Zsoltnak a lengyel Krzysztof Wlodarczyk ellen kell megvédenie címét.
BUDAPEST – Pályafutása eddigi legeredményesebb évét hagyja a háta mögött Gyurta Dániel (20). A Jövő SC mellúszója fő számában, 200 méteren a nyáron világbajnoki címet szerzett a római nagy medencés viadalon, majd világcsúccsal győzött az isztambuli rövid pályás Európa-bajnokságon, s ráadásként egy EB-ezüsttel is gazdagodott 100 méteren.
BUDAPEST – Máris a világranglista élére ugrott Erdei Zsolt. Világbajnok profi ökölvívónk a cirkálósúlyban az első helyen áll az IBO (Nemzetközi Bokszszervezet) listáján.
A szezon utolsó versenyén a Red Bull kettős győzelmet szerzett, a második Mark Webbert az izgalmas utolsó körben majdnem megfogta Jenson Button. A favorit Lewis Hamilton fékhiba miatt kiesett.
BUDAPEST – Nem tud napirendre térni doppingügye felett Bárdosi Sándor (32). A nyári tajvani világjátékokon szumóban aranyérmes sportolóról kedden derült ki, A mintájának analízise pozitív eredményt hozott.
A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton a júliusi, tajvani Világjátékokon. A versenyző elmondása szerint közvetlenül az elutazás előtt megcsípte egy darázs, és az emiatt kapott gyógyszer került a szervezetébe. Az első, úgynevezett A minta analízise zárult pozitív eredménnyel.
Ma áll először munkába azután, hogy augusztusban, hazai közönség előtt elveszítette a Bokszvilágszervezet (WBO) nagyközépsúlyú vb-övét.
Madár a jövő hónapban ismét a kötelek közé lép: a tizenegy kilóval nehezebb Fragomeni vár rá.
Két nagy pókerverseny, a WPT Legends of Poker és az APPT Makaó fejeződött be az elmúlt hétvégén. A versenyek összesített nyereményalapja elérte az 5 millió dollárt, a győztesek ebből 1,5 milliót nyertek.
Balzsay Károly technikai KO-val kikapott a német Robert Stieglitz-től a budapesti Syma Csarnokban rendezett gálán, ezzel elveszítette a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét. A magyar öklöző 11. menetre már nem állt ki.
A magyar versenyző 77.45 métert dobott a berlini világbajnokságon
A magyar világbajnoknak január óta nem tudnak komoly ellenfelet szerezni, ugyanakkor a WBO ideiglenes félnehézsúlyú címéért Budapesten meccsel a klub által favorizált német Brähmer és a lengyel Kuziemski. Erdei Zsolt levélben jelezte, kész megmérkőzni a győztessel.
Vitalij Klicsko Chris Arreola ellen védheti meg a WBC nehézsúlyú világbajnoki címét, az amerikai eddigi 27 meccséből 24-et kiütéssel nyert.
Továbbra sem megy a szerbek ellen a legutóbbi három olimpián aranyérmes férfi vízilabda-válogatottunknak.
Hazatérés, visszatérés; ezek voltak a kulcsszavai a hét végi, várpalotai profibokszgálának. Több mint háromezren szurkoltak annak, hogy a város szülötte, Vető Gábor (20) első hazai meccsén megszerezze a Bokszvilágtanács (WBC) ifjúsági világbajnokának hivatalos kihívói jogát, illetve a Bokszvilágalapítvány (WBF) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) korábbi nagyváltósúlyú bajnoka, Kótai Mihály (32) három év kihagyás után sikerrel térjen vissza a ringbe.

Első Előző Következő Utolsó