HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > AUTÓ-MOTOR > Érdekességek

A lányokat elbűvöli, de a férfiak is alaposan megbámulják, amikor Kovács Miklós beül az Trabantjába és a gázra lép. A fiatalember imádja a járgányát, mindezt számlákkal is tudja bizonyítani: háromszor annyit költött rá, mint amennyiért vette. Nem csoda hát, hogy a 48 éves autója úgy néz ki, mintha most gördült volna ki a zwickau-i Trabi gyárból.
Bourg-Saint-Maurice – Horrorfilmbe illő jelenet borzolta kedden a Tour de France országúti kerékpáros verseny nézőinek idegeit.
Domingo Ochoa és cége, a GTA Motor 15 autósportban eltöltött év után úgy határozott, megvalósítja álmát és elkészíti Spanyolország leggyorsabb és legerősebb sorozatgyártású sportkocsiját.
Egyes autók izzócseréjéhez már-már mérnöki ismeretek és egy sebész kézügyessége szükséges. Ha mindig szerelőhöz viszi, akkor az izzólámpa 1-2 ezer forintos árának a többszörösét is kifizetheti. A tanulópénzt elég egyszer kifizetni, ezért keressen fel egy kis műhelyt, és kérje meg a szerelőt, hogy magyarázza el, mit tegyen, ha útközben kiég a lámpája.
„Eredetileg egy könnyű autóstalálkozóról volt szó, amit a Statoil szponzorál, aztán elkezdték szervezni a programokat, márkatalálkozók, motoros rendőrök, tűzoltók oltsanak el égő autót, a Besenyei, meg a Vári őrnagy röpködjön……” Winkler Róbert
A budapesti tömegközlekedés egyik legérdekesebb járműve került a BKV szentendrei múzeumába: a Hungaroplan villamos. A járművet házilagosan építették, más villamos- és autóbuszelemek felhasználásával. Nagyszabású terveknek volt az előfutára, de a pénzügyi nehézségek miatt csak másfél példány készült belőle - áll a BKV Zrt. közleményében.
2008. április 11-13.-ig a vonatok mellett az öreg autóké a főszerep a Tatai úton
Fából készít szuperautót egy fiatal amerikai tervezőmérnök, és azt állítja, hogy az autó sebessége elérheti a 391 kilométer per órát is.
Többek szerint vitatható ugyan a fotók eredetisége, de kellőképp titokzatos ahhoz, hogy akár komolyan is vehessük. Egy svéd repülőtér előtt lekaptak egy járműnek látszó tárgyat, ami valószínűleg a 2010-es E-Mercedes. És még így is pofás.
Az időjárás kiszámíthatatlan sága és bizonyos országokban életben lévő előírások miatt téli időszakban célszerű minden autóban hóláncot tartani. A csomag mindöszsze néhány kilós, és nem foglal el több helyet, mint egy nagyobb női retikül.
Valósághű környezet segíti az aktív biztonsági technológiák fejlesztését
A bajnok végre a barátaival is ünnepelhetett. Talmácsi Gábornak (26), amióta megnyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokságot a 125 köbcentis kategóriában, nem volt egy szabad perce sem. Szinte egyfolytában fotózásokra, televíziós forgatásokra és különböző rendezvényekre járt, a hozzá legközelebb állókra alig jutott ideje. Talma nem bírta tovább, egy pesti gokartpályán bulit szervezett nekik, és végre találkozhatott velük.
Tilos ásítani, nassoli és dohányozni munka közben
A Kassa térségében található Kenyhec (Kechnec) polgármestere a Hospodarské noviny jelentése szerint a Ford céggel tárgyal egy autógyártó üzem esetleges létesítéséről
Június 14-17 között Alsóörsön, az Európa Kempingben nyolcadik alkalommal rendezik meg a sztárvendégekkel tüzdelt Harley Davidson motoros fesztivált - természetesen nemcsak motorosok számára

Első Előző Következő Utolsó