HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Horoszkóp

A február 13-án beköszöntő, kínai újév a horoszkóp szerint a Fém Tigris éve - energikus, gyors, változásokkal teli és kiszámíthatatlan hónapok várnak ránk!
28-án, amikor a Vénusz együttállásba kerül a Plútóval, érzelmeink, szexuális késztetéseink igen intenzívekké, hevessé válhatnak. De kevésbé szerencsés oldala is lehet ennek az együttállásnak, így például érzelmi zsarolás, bűntudatébresztés vagy féltékenység okozhat bonyodalmakat fontosabb kapcsolatainkban.
Szenzációs tanulmánnyal állt elő a Iowai Egyetem biológusprofeszszora, John Manning.
Egy új német tanulmány szerint a megkérdezettek 92 százaléka hisz abban, hogy bolygónk útitársa, a Hold befolyásolja életünket. De mit mondanak erre a tudósok?
A Nap a tavaszponttól, március 21-től április 20-ig tartózkodik a Kos jegyében. A Kos kardinális, pozitív polaritású és tűz elemű jegy, nem csoda hát, ha temperamentumos, kezdeményező, tettrekész, és duzzad az energiától.
Hirtelen fölizzott a testem. Remegtem, mint akit a láz diderget. Féltem. Megbabonázva bámultam a fekete kendős öregasszonyra, az meg csak játszott a kezében gyömöszkélt zsebkendővel. Fogatlan szájában pörgött a nyelve.
Ebben a hónapban a csillagok állása szerint végre dűlőre juthatunk ügyes-bajos dolgainkban. Könnyen kötnek jó üzletet a Bakok, az Ikrek jegyűek rendbe tehetik szerelmi életüket. Havi horoszkópunk neked is biztosan tartogat még néhány meglepetést!
Javíthatunk egészségünkön, vagy szerelemi életünkön, kellemesebb közérzetet idézhetünk elő a kövek által. Összeállításunkból megtudhatod, hogy 2006-ban, a Kutya évében, mely kövek segítik a 12 kínai jegyet.
Míg a nyugati horoszkópokban tizenkét csillagjegy, addig a japánban kilenc mutatja az utat. A születési év meghatározta szám, illetve a hozzárendelt elem bír erős befolyással.
A stressz nem betegség – „csupán” a szervezet reakciója a külső ingerekre. Persze az is sokat számít a stresszhelyzet fogadásakor, feldolgozásakor, hogy ki milyen csillagjegyben született
A Nap január 21. és február 20. között a Vízöntő jegyében halad. E jegy szülöttei vannak a legkevesebben a világon. A Vízöntő-ember legfőbb jellemzői az újdonságok iránti fogékonyság, a sokoldalúság, a függetlenség vágya, a közlékenység és az intellektualitás.
Élj februárban is a Hold szerint! Ha követed állását, sok problémától megóvod magad, és egyszerűbb lesz az életed. Kövesd havi előrejelzésünket!
A kínai asztrológia szerint 2006. január 29-én kezdődik a Kutya éve, amelyben minden eddiginél fontosabbá válik a hűség és az őszinteség. Ebben az évben nem szívesen változtatunk, inkább kitartunk a régi dolgok vagy elvek mellett.
A hűtlenség életünk során sajnos a legtöbbünkre rátalál, kitérni előle szinte lehetetlen. Vajon hogyan fogadják a különféle Nap-jegyben született emberek a kudarcot? Az asztrológusok szerint a válasz a csillagokban rejlik.
Mindenkinek van egy mennyei őrző-védője, őrangyala, aki finoman irányítja és óvja minden lépését. Most te is megtudhatod, melyik a tiéd. Kövesd a tanácsait!

Következő Utolsó