HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Érdekességek

Lara Croftot, a Tomb Raider videojáték hősnőjét hívta segítségül a város felvirágoztatására indított kampányhoz a Franciaország nyugati részén található kisváros, Dinan.
Mindig a férfinak van igaza
A reklámok kiszűrését lehetővé tevő digitális videók és a letölthető tévéműsorok elterjedésének kockázatát még csak most kezdik felismerni az amerikai televíziós hálózatok
Öt méteres földréteg alatt pihent idáig az a tizenkilencedik században gyártott mozdony, amire hídépítő munkások bukkantak Kína egyik északkeleti tartományában. Kína az egyik utolsó ország a Földön, aminek vasútvonalain még a századfordulón is rendszeresen szolgáltak gőzmozdonyok.
A 25 éves, Egyesült Államokbeli Matthew Nagle az első, aki élvezheti a gondolatai olvasására képes agychip előnyeit. Nagle pusztán gondolatai segítségével képes mindennapi eszközeit vezérelni.
Egy, a világörökség részét képező belvárosi templom tornyának vörösréz borítását próbálta meg ellopni három fiatal Pesten.
A lyon-i bíróság úgy határozott, köteles megosztani nyereményét ex-férjével az a francia nő, aki 2002 februárjában nyert a kenón.
116 évvel ezelőtt, 1889. március 31-én készült el a párizsi Eiffel-torony.
A britek örjőngenek a pénzéhes testvér újabb üzlezi ötletein
Mintegy harmincezer forintnyi pénzbírságot kell fizetnie annak a lengyel férfinak, aki vasárnap igen hülye módon viccelte meg feleségét.
A feszített élettempó, és az egészségtelen életmód miatt súlyosan romlott a sperma minősége Kína leggazdagabb városában, Sanghajban.
Egy lopás miatt elítélt cseh börtönlakót állandósult, kóros merevedése miatt engedtek haza feleségéhez a fegyházból.
Mahabalipuram - A december 26-i szökőár csaknem 300 ezer emberi áldozatot szedett, ám régészeti szempontból máig rengeteg kellemes meglepetéssel halmozza el a kutatókat. Több indiai halász állítja, hogy magát az elveszett Atlantiszt látta előtűnni a habokból, amikor a cunami előtt a tenger néhány percre viszszahúzódott.
Húsvéti locsolóversek
Összekeverte az autóját egy másikkal Norvégiában egy 79 éves férfi a benzinkútnál, és elhajtott vele. A tévedésben szerepet játszhatott, hogy bácsi ivott is.

Első Előző Következő Utolsó