HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Érdekességek

Lukács Pál (Paul Lukas) Oscar-díjas amerikai filmszínész 1891. május 26-án született Budapesten és 1971. augusztus 16-án hunyt el Marokkóban.
A Da Vinci-kód sztorijával szembesülni így vagy úgy mindenképpen ajánlott. Inkább könyvben - a film nézhető, de csak kivonat.
A Holt-tenger, mint Afrikában számos vízfelület, az utóbbi években rohamosan zsugorodik. Kutatók szerint az elmúlt 50 évben a területe mintegy harmadával csökkent.
New York - Mi köti össze a fogkrémgyártót, a világhírű óramárkát, a mobilcéget és a videokamera-forgalmazót? A kérdés nem is igazán helyes, hiszen nem valami, hanem valaki kapcsolható mindezekhez: Marija Sarapova (19). A világhírű orosz teniszező lassan már teste minden részét felkínálja a hirdetőknek, s évente 5,2 milliárd forintot kap mindezért.
Mint ismert, a Bankkártya.hu rendszeresen beszámol a mobiltelefonos vásárlási szolgáltatások fejlődéséről, mint a bankkártyáknak konkurenciát teremtő vásárlási alternatíváról. A két vezető mobilcég és az Állami Autópálya Kezelő Zrt. most arról tájékoztatták ügyfeleiket, hogy ezentúl nem kell sorba állni egy 4 napos autópálya matrica vásárlásáért azoknak, akik a Pannon vagy a T-Mobile ügyfelei. Sőt, nem csak hogy sorba állni nem kell, de akár megállni sem.
Rajtunk a sor, hogy házibulit szervezzünk barátainknak. Kérdések motoszkálnak a fejünkben: Mi legyen a gyermekekkel? Hogyan tegyük felejthetetlenné az eseményt?
Mi, nők leginkább a pasik gondolataira vagyunk kíváncsiak, és elszánt felfedezőként vágunk neki a rejtélyes világnak. Csak alapos kutatás után lesz nyilvánvaló, hogy a pasik gondolatvilága nagyon szórakoztató.
Az amerikai gyerekek ijesztgetős ünnepe, a halloween immáron nálunk is kezd meghonosodni. Ez abból is látszik, hogy ilyentájt már mi is veszünk egy szép nagy tököt, hogy rémisztő töklámpást farigcsáljunk belőle.
Ismét megújult a Canon legkisebb méretû fényképezõgép családja. Az IxusI modelleket nem csak remek képminõség, de pompás stílus is jellemzi.
Panasonic TX-36PL35P széles képernyõs televízió QuintrixSR sík képcsõvel.
Az a helyzet, lányok, hogy az orrunknál fogva vagyunk vezetve! Vagyis a pasik is rájöttek, hogy a szemvillogtatás és a széles hófehér mosoly már nem elég, viszont a körülöttük tekergő izgalmas illat az maga a csábítás.
A távirányító is azon hétköznapi tárgyaink közé tartozik, amelynek fontosságát leginkább akkor érezzük, ha nem találjuk a szokott helyén. A családi élet és a párkapcsolat egyik feszültségforrásának generátora ez a néhány centis műanyagdarab.
A szerelem kezdetén el sem tudjuk képzelni, hogy egyszer nem imádattal nézünk párunkra. Vita minden kapcsolatban előfordul, azonban a veszekedés gyakran trágár sértegetésbe, sőt tettlegességbe fordulhat.
A férfiak közt mindennapos üdvözlési forma, de bemutatkozásnál a nők is gyakran kezet nyújtanak egymásnak. Vannak, akik szinte összeroppantják a velük szemben álló tenyerét, míg mások ernyedten lógatják a kézfejüket. Mindkettőnek jelentése van
A férfiaknak átlagosan öt ponttal magasabb az IQ-juk, de a nők viszont jobban alkalmazkodnak - állítják brit kutatók.

Első Előző Következő Utolsó