HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Divat

A miniszoknyát tulajdonították minden idők legsikeresebb divat-ruhadarabjának az egyik luxusáruház vásárlói. A londoni ruhaüzlet majdnem 3500 vásárlóját vonta be a felmérésbe.
avában tart a báli szezon! Az estélyi ruha kiválasztása után ne felejtsünk el gondolni a hozzá illő fehérneműre sem! A különböző fazonú, anyagú, színű alkalmi ruhák alá természetesen más-más melltartó és bugyi való.
A világon csupán minden tízezredik nő rendelkezik olyan testi adottságokkal, amit a neves modellügynökségek elvárnak a velük szerződésben álló lányoktól. Éppen ezért a rajtuk bemutatott ruhák a legritkább esetben állnak jól egy teljesen átlagos nőnek. Hát akkor ők mit vegyenek fel? Ez a kérdés már több divattervezőben felmerült, és elkészítették a teltebb formákkal rendelkező hölgyeknek szánt kollekcióikat.
Girogio Armani nemrégiben azt nyialtkozta, hogy a divatot nem kell és nem szabad megváltoztatni minden hat hónapban, mert a klientúra bízik a márka sajátosságaiban, és azt keresi minden újabb kollekcióban. Legújabb, Milánóban bemutatott Emporio Armani-kollekciója révén ezt bizonyította be, a hűségét és megértését a ruháit hordó nőkkel szemben.

Első Előző