HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > 18+

Az első magyar erotika múzeumban korai német és francia pornófilmekbe is bele lehet nézni, a legnagyobb látványosság az ajtónyi puncikapu. A kétszintes belvárosi galériát szexuálpszichológusok, fiatal képzőművészek segítségével alakították ki, Kovács 'Kovi' István ötletét két év alatt valósították meg. A hazai szakma nagyja összefogott.
Minden harmadik férfi és minden tizedik nő ágyba bújna jelenlegi vagy leendő főnökével, hogy elnyerjen egy jó állást vagy előrébb lépjen a karrierjében.
Azt hiszed, perverz vagy? Lehet, hogy tévedsz. Vagy csak nem hallottál még a parafíliákról.
Bár őseink is szerették az erotikát, és vannak olyan apróbb trükkök, amiket elleshetünk, a pornófilmeknek sajnos rengeteg negatív hatása is van. A mai fiatalok többsége ugyanis az internetről próbálja megtanulni, hogyan is kell szexelni, és bizony a legtöbbször ennek nem lesz jó vége. Egy amerikai szexuálterapeuta most hadjáratot indított a pornófilmek túlzásai ellen.
Sötét, havaseső – a tél kezdetével a legtöbb embernek nehezére esik kimászni az ágyból. A legszürkébb reggeleket is feldobhatja azonban egy kiadós szeretkezés. Ha pedig ezek közül a szexpózok közül választasz, garantáltan nem lesz szükség kávéra az ébredéshez.
Már a Kámaszútra óta tudjuk, hogy a szexpózok száma szinte végtelen. Mégis vannak olyan pozitúrák, melyek népszerűbbek lettek az idők során a többinél. Most azokat mutatjuk be, melyek egy amerikai közvélemény-kutatás szerint a férfiak kedvencei. Vigyázat, meg fogsz lepődni!
Általánosan elfogadott sztereotípia, hogy a nők hajlamosabbak kibúvok keresésére szexuális téren, pedig igen sokszor előfordul, hogy a férfiak is fejfájásra, vagy egyéb más kifogásokra hivatkozva hagyják ki az együttlétet. Vajon miért?
A férfi orgazmusának többnyire látható bizonyítékai vannak. De mi van akkor, ha ez nem következik be. Tetteti, hogy neki is jó volt, vagy esetleg beteg?
Korábbi párjukról fantáziálnak az ágyban a hölgyek! A legújabb brit kutatás szerint a nők 38 százaléka jobban élvezte a szexet valamelyik előző szeretőjével, mint jelenlegi partnerével.
Nyilvánvaló, hogy a férfiak szeretik a cicit - nézni, megérinteni, csókolni. De te is olyan jó kapcsolatban vagy a kebleddel, mint ők?
„Én a jelenlegi kapcsolatomról szeretnék írni. Ez a levél talán felnyitja pár férfi és nő szemét, hogy figyeljenek oda jobban egymásra” - írta alábbi levelének bevezetőjében Zsófi. Az ő helyzete sokban hasonlít arra, amiről egy korábbi posztban Tamara számolt be: kapcsolatában a férfi szexuális szokásai, illetve vágyai, szükségletei okoznak egyre több gondot. Zsófi vőlegénye kérésére rengeteg mindent bevállalt már, de úgy érzi, a férfi távolról sem hajlandó annyit megtenni a kapcsolatért, mint menyasszonya. Ha ön is szívesen írna nekünk ehhez a témához kapcsolódva, vagy valami egyébről, ajánljuk figyelmébe a Randiblog szokásos email-címét.
Teljesen mindegy, ki kényeztet kit, az orális szex ma már szinte elterjedtebb, mint a „hagyományos" együttlét. Az sem ritka, hogy a tinédzserek előbb próbálják ki a szexnek ezt a formáját, minthogy elvesztenék a szüzességüket. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ismerjük azokat az apró trükköket, amikkel még nagyobb élvezetben részesíthetjük partnerünket. Ha tehát kíváncsi vagy, hogyan teheted még jobbá az orális szexet, fogadd meg tanácsainkat.
Amerikai tudósok rájöttek, hogy nem csupán magától a szextől lehetünk boldogok és kiegyensúlyozottak. Ha a nő szex közben nem találkozik közvetlenül a spermával, akkor könnyebben esik depresszióba, mint azok, akik mondjuk lenyelik.
Hétfőn nyit hazánk első didibárja, a liszt ferenc téri Hooters.
Bár a módszerek egyre profibbak és kifinomultabbak, még mindig egyértelmű jelei vannak annak a nem is olyan ritka esetnek, ha egy pasi nem akar komolyabb kapcsolatba bonyolódni egy nővel.

Első Előző Következő Utolsó