HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Divat

Egy brit divattervező több mint harminc centis tűsarkú csizmát kreált. A bemutató utáni kommentárok egyike szerint Alexander McQueen cipői csak a kifutóra valók, az utcára nem.
Egy kis kézügyesség, egy kis fortély, és olcsón egyedi kiegészítőket varázsolhatsz.
Prűdebbek lettek az európai nők, ha a stranddivatról van szó: a "felül semmi" már nem divat, különösen a fiatalabb nők mondtak le a monokinizésről - írja a Le Parisien című francia lap. A nők már nem érzik szükségesnek annak bizonyítását, hogy jól érzik magukat a bőrükben. Néhány évvel ezelőtt a csupasz strandélet még a szabadság kifejezése volt, ma már azonban csak egy bizonyos korosztály mutatkozik bikinifelső nélkül.
Reggelente uszodában kezded a napot? Esetleg a strandolás után még elintézendő dolgod akad? Az alábbi darabokkal nem jössz zavarba, hiszen csinosan mutatnak a fürdőruha felett, de komfortosak a városban vagy akár az irodában is.
Nemcsak napozni, hanem sportolni is szeretek, ha vízparton vagyok, ez a darab pedig nagyon kényelmes és praktikus erre a célra – mondta Illés Nikoletta (19) a velencefürdői strandon. A fiatal lány szőke hajához egy rózsaszín fürdőruhát választott.
Színpompás estélyikkel és koktélruhákkal nyűgözte le a közönséget Maruca. A divattervező ruhakölteményeiben a legnagyobb hangsúlyt az eleganciára, a minőségre és a finom, nőies anyagokra fektette.
Hajmeresztő divat
HANGZHOU – A világ talán legextrémebb hajviseleteit mutatták be a hang zhoui fodrászfesztiválon, ahol a hajszobrászoknak ezúttal sem volt könnyű dolguk.
MILÁNÓ – A milánói divathét legérdekesebb kreációit mutatták be a minap, amelyek valószínűleg a legtöbb nő álmát kielégítik, a férfiak vágyát pedig felkorbácsolják: ápolnak és eltakarnak, ám ha úgy akarjuk, mindent látni engednek.
A 2009-es évben kivétel nélkül mindenki megtalálhatja a számára leginkább tetsző esküvői ruhát és kiegészítőket, hiszen idén szinte minden divat lehet, lesz. A trendi menyasszony idén valóban önmaga lehet – mindegy, hogy csipkébe, hófehérbe, esetleg színesbe bújik.
MAGYARORSZÁG – Újra hódítanak a 30-as évek fehérneműi. A háromnapos Fashion Week divatshow-n bemutatott legújabb fehérnemű-kollekció a század eleji Amerika füstös hangulatát varázsolta a kifutójára.
Átlátszó fehérneműben hódítanak a hölgyek. A kényelmes és szexi darabokban mindenki igazi nőnek érezheti magát. A keveset takaró, de annál többet megmutató kombiné és az átlátszó francia bugyi biztos sikert arat.
A férfiak legnagyobb örömére újra hódít a szinte mindent megmutató, rafinált szabású „alig” ruha.
Itt van az ősz, itt van újra és szép, mint mindig, hiszen az új évszak beköszöntével ismét változhatunk, ismét megújulhatunk. Mivel lehetne a leginkább feldobni a ruhatárunkat? Természetesen egy új kabáttal! Ha esik, ha fúj, megvéd minket a zord időjárástól a praktikus ruhadarab. Döntsük el, milyen kabátot szeretnénk, melyik az a fazon vagy stílus, amellyel tökéletesen kiegészíthetjük a már meglévő darabjainkat.
A globális klímaváltozás korát éljük, ezt a divattervezők sem hagyják figyelmen kívül: aki Anna Sui és Michael Kors tavaszi ruháit ölti magára, az valószínűleg meleg tavaszra számít.

Első Előző Következő Utolsó