HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Sztárpletykák

Bár komoly anyagi kár keletkezett Zámbó Krisztián (32) lakásában, nem az eltűnt, anyagiakban is mérhető tárgyak fájnak a legjobban az énekesnek, sokkal inkább a személyes ereklyék.
Győr - Mentőt kellett hívni Tóth Gabihoz (24) a hét végi győri fellépése előtt. Az énekesnő a Freddie Mercury-emlékkoncerten (Egy bohém rapszódiája) lépett fel két estén is.
Berényi Claudia messze áll egy jó tündértől, de Ábrahám Edit így is imádja a figurát. A Barátok közt sztárja nemcsak a szerepéről, de a nyári terveiről is mesélt a Blikk Nőknek.
2012. július 10. és 11-én Budapest Március 15-e téren forgatott, mi ott voltunk és ezerrel fotóztunk!
Olaszok és külföldi turisták vették észre a Rómában nászúton levő Mark Zuckerberget, a Facebook alapítóját és feleségét, pikáns módon azonban a Twitter közösségi portálon jelezték, merre fordult meg az ifjú házaspár.
Menekültek a tanárok VV Cristofel (19) elől. A Blikk megtudta: a kubai macsó még a 12 osztályos általános iskolával összevont sulit sem tudta elvégezni a fegyelmezetlensége miatt, vagyis mindössze nyolc általánosa van.
Igazi királynak járó fogadtatásban részesült vasárnap reggel Mészáros János Elek (42), hiszen a falu apraja-nagyja összegyűlt, hogy mindenki gratulálhasson a Csillag Születik új győztesének.
Bár itt kezdődött a magazin története, az alapító most mégis maga mögött hagy mindent.
Az 57 éves akciósztár április 23. és május 14. között forgatja Budapesten a Good Day to Die Hard címmel jövőre mozikba kerülő ötödik Die Hard-filmet, ezért sokszor kell majd forgalomkorlátozásokra számítani a főváros frekventált pontjain. Az eddigi információk szerint Budapest egy orosz metropolisz, valószínűleg Moszkva lesz a filmben (ezt a várost helyettesítettük a World War Z-ben is), a háttérben konspiráló, gonosz kommunista tábornokot pedig Ben Kingsley alakítja majd. McClane a történet szerint azért megy Oroszországba lövöldözni, mert egy bűnszervezet elrabolta a fiát. A rendező a Max Payne filmváltozatát is jegyző John Moore lett, a forgatókönyvet a Kardhalat és a Szupercsapatot is jegyző Skip Woods írta.
Már elkezdtek átalakítani egy budai luxusházat, hogy teljesen megfeleljen Bruce Willisnek, írja a Bors. A lap információi szerint a sztár havi 2 millió forintot költ majd magyar albérletére.
BKV-s főnökei kirúgással fenyegették, Vitézy Dávid (26), a BKK vezérigazgatója védelmébe vette azt a buszvezetőt, aki zenés show-műsorral szórakoztatja nap mint nap a 105-ös busz utasait.
„Átvert Szikora!" - ezekkel a szavakkal kezdte történetét Beri Kálmán amerikai rendezvényszervező.
VV Eszter nemrég túlesett az első személyes meghallgatásán a Budapesti Ügyvédi Kamaránál, akik a korábban ügyvédnőként dolgozó nő villában mutatott magatartását kifogásolták.
A VV5 győztese hetek óta egy hotelban él, amit a csatorna finanszíroz neki, mivel még mindig nem kapta meg a luxuslakásához a kulcsokat. Knap Attila a nyereményautóját se vette még át, mert a hírnévben való lubickolás mellett nem jut ideje komolyabb dolgokra, így a jogosítvány megszerzésére sem. Pénzt nem ad kölcsön, mindemellett igyekszik nem nagyképű és undorító faszkalappá válni. Egyébként hetek kérdése, és egy napra visszamegy a villába pár rajongójával.
Kórházba kellett szállítani VV Veronikát (20), miután egykori szerelme, VV Cristofel (19) megütötte. A kubai csődör nem tagadja tettét, a Blikknek bevallotta: valóban kezet emelt volt párjára, amit azóta rettentően megbánt.

Első Előző Következő Utolsó