HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Kapcsolatok

Házisárkánnyá változol, amint meghallod a volt barátnője nevét? Megtiltod, hogy találkozzanak? Pedig jobban járnál, ha felülemelkednél a féltékenységeden. Meg is mondjuk, hogyan!
A részidős házasság kifejezés bár úgy hangzik, mintha csak szebb fogalom lenne a különköltözésre vagy az afférra, mégsem az. Egyre több pár él hét közben külön, és csak hétvégén töltik együtt az idejüket.
A szakértők véleménye megoszlik, hogy vajon a monogámia a legmegfelelőbb párkapcsolati forma-e. Azt mindenesetre elfogadják, hogy vannak személyiségtípusok, akiknek a mindennapok elképzelhetetlenek érzelmi és szexuális izgalmak nélkül.
A rossz házasságban élők egészsége sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint a boldog párkapcsolatban élőké.
Szünidei ismeretségből is lehet tartós kapcsolat
A szülők és felnőtt gyermekeik konfliktusai a kor előrehaladtával súlyosbodnak - derül ki egy amerikai kutatásból.
A legstabilabbak a kétgyerekes kapcsolatok, náluk jóval gyakrabban válnak el az egygyerekesek, a legmagasabb a gyermektelenek válási esélye - írja a Népszabadság, idézve a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) intézeti tanulmányát.
Egy felmérés során kiderült, hogy a megkérdezett nők 25%-a bevallottan félrelép a nyári vakáció alkalmával.
A múltbeli fotókon látható mosolyából meg lehet jósolni, hogy a házasélete boldog lesz-e, állítják a tudósok.
Egy férfinak 8,2 másodpercre van szükség ahhoz, hogy első látásra szerelembe essen – állítják a kutatók, akiknek kísérletei szerint minél tovább pihen meg a férfi szeme a nőn az első találkozás alkalmával, annál jobban érdekli őt.
Most megtudhatja, hogyan viselkednek a különböző csillagjegy szülöttei, ha forró érzelmeket táplálnak kedvesük iránt, vagy éppen milyen fortélyokat kell bevetni az áhított személy meghódítására. De kiderül az is, hogy ez az év a flörtök vagy a hűség jegyében telik-e majd a 12 jegy számára.
Hogy alakulnak a szívügyek a 2009. évben? Melyik időszak kedvező házasságkötés, vagy nászút szempontjából? A titkos szerelmi horoszkópból minden kiderül!
Évek múlásával általában a kapcsolatok többsége ellaposodik, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a kapcsolatok nem menthetőek. De hogyan? Erre a kérdésre keresi a választ olvasónk is, aki dr. Rusz Edit szexológus szakértőnk segítségét kérte.
Yvone K. Fulbright amerikai szexuálterapeuta megbízható tanácsokat adott a csábítóknak.
Sokszor úgy érezzük, hogy gond nélkül átvészeltük azokat a nehéz napokat, amelyeket a szakítás okozott. Előfordulhat azonban az is, hogy hosszú évek alatt sem tudunk elfelejteni valakit, nem múlik a nagy szerelem, vagy éppen a harag és a gyűlölet egykori partnerünkkel szemben. Te lezártad már magadban előző kapcsolatod? Megbocsátottál egykori kedvesednek?

Következő Utolsó