HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Sertéstarja sárgarépás zöldbabbal

t: 2030

Sertéstarja sárgarépás zöldbabbal






Hozzávalók:

40 dkg sertéstarja
1 csomag sárgarépa
20 dkg zöldbab
1 csípős chili paprika
8 g fokhagyma
1 evőkanál liszt
1 db citrom
3 evőkanál mustár
1 evőkanál mustármag
3 evőkanál paradicsomszósz
olaj
só, bors
petrezselyem
koriandermag

A sertéstarját gyengén kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és fokhagymával ízesítve, zsiradék nélkül sütni kezdjük. Megszórjuk korianderrel, apróra vágott petrezselyemmel, és chilivel, megkenjük mustárral, meglocsoljuk olajjal, és mindkét oldalán megsütjük. A visszamaradt zsiradékhoz adunk egy kevés olajat, beleöntjük a paradicsomszószt, hozzáadjuk a mustárt, a mustármagot, a szeletelt fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, majd megszórjuk liszttel és összeforraljuk.

A babot és a répát fokhagymás, citromos vízben leforrázzuk, majd beletesszük a paradicsomos szószba. Chilivel, fokhagymával és petrezselyemmel ízesítjük, majd az elkészült hússal tálaljuk.


rtlklub.hu

2007.06.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok