HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Kelkáposzta krémleves recept

t: 4081

Kelkáposzta krémleves recept

Hozzávalók:
1 db.répa
1 kis fej kelkáposta kb.20 dkg.
1 fej vörös hagyma
4-5 szem krumpli

gyömbér
1 evőkanál rizs

Elkészítés:
Mindent megmosunk és apróra vágunk.
1 ek.olajat teszünk az edénybe és rizs kivételével
pároljuk.
Öntsünk alá egy kis vizet is.
Beletesszük a sót és a gyömbérport.
20 perc múlva levesszük a fedőt és krumplinyomóval szét nyomjuk.Öntsünk rá egy liter vizet.Ahogy felfő a riszt is hozzátesszük.

Tanácsok:
Fogyókúrázoknak is ajánlom! A gyömbér nem helyetesíthető!
A rizzsel csak 3-4 percig főzöm.Elzárom alatta a gázt és fedő alatt megpuhul.

Elkészítési idő: 30 perc

tutireceptek

2009.06.15

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok