HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Horvát bárányragu

t: 2142

Horvát bárányragu






Hozzávalók:

1 kg báránycomb
olaj
babérlevél
rozmaring
só, bors
1 fej hagyma
5 g fokhagyma
40 dkg főtt burgonya
2 szál újhagyma
10 dkg liszt
1 db padlizsán

A húst nagyobb kockákra vágjuk, majd egy lábosban olajon pirítani kezdjük, közben babérlevéllel, borssal, apróra vágott hagymával és fokhagymával ízesítjük, felöntjük kevés vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. A padlizsánt megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük és pár percet pihentetjük.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk, megszórjuk liszttel, ízesítjük rozmaringgal, majd megpirítjuk rajta a karikázott újhagymát, valamint a burgonyát és a padlizsánt, közben sóval, borssal ízesítjük. Az így kapott padlizsános burgonyával tálaljuk az elkészült bárányragut.

rtlklub.hu

2007.06.12

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok