HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Bea asszony: plasztikáztattam a mellemet

t: 1618

Bea asszony: plasztikáztattam a mellemet

A közelmúltban Győzike fogyasztóműtétjétől zengett a sajtó, s a napokban Bea asszonyról is elterjedt, hogy kés alá feküdt, így varázsolva vonzóbbá testét. Egy interneten terjedő levél azt firtatta, hogy mitől lettek feszesebbek a családanya keblei.

"... teljes titoktartásban Bea asszonykának szépen megnőttek a keblei, mialatt az RTL-en hétfőnként ment a Győzike-show. Miért nem láttuk, és hogy történt a domborodó idom megszületése? Van-e köze ehhez az egyik leghíresebb pesti plasztikai sebésznek, ugyanis Bea asszony kocsiját két alkalommal láttam a klinikája előtt parkolni. Múlt héten ismét látni véltem Bea asszony kocsiját a klinika előtt. Lehet, hogy újabb szépészeti beavatkozáson fog átesni kedvencünk?" - kérdezi sok ezer nézőtársa nevében a levélíró.

Megkerestük Győzike takaros feleségét, aki mindeddig tagadta, hogy kebleit plasztikai műtéttel tette feszesebbé, de most néhány perces gondolkodás után elárulta titkát.

- Két évvel ezelőtt, kisebbik gyermekem, Virág megszülése után megcsináltattam a melleimet. Mindkét magzatomat egy éven át szoptattam, úgy éreztem, nemcsak a fizikai változások miatt akarok implantátumot, hanem azért is, mert a beavatkozásnak köszönhetően újra igazi nőnek érezhetem magam - meséli Bea.

- Szerencsére, nemcsak nekem, hanem az uramnak, Győzikének is nagyon tetszett a végeredmény - magyarázza a Gáspár család cserfes háziasszonya. - A pesti doktornál pedig azért láttak az utóbbi időben, mert Győzin hamarosan hasplasztikai műtétet hajtanak végre. Én nem tartozom azon magyar hírességek közé, akik huszonévesen, divatból plasztikáztatják magukat. Nekem ez az egy műtétem volt, és ennél többet nem is szeretnék.

színesbulvár

2006.02.01. 10:58

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek