HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Lappföldön találkozott az igazi Mikulással a Gáspár család

t: 1199

Lappföldön találkozott az igazi Mikulással a Gáspár család

Evelyn és Virág, különleges ajándékot kapott édesapjától. A lányokat Győzike Lappföldre utaztatta, hogy ott az igazi Mikulással találkozhassanak. A nagy szakállú öregúr rengeteg ajándékkal lepte meg a lányokat, ezért itthon nem is számítanak különösebb meglepetésre. A karácsony azonban teljesen más.
- Nálunk sosem volt nagy ajándékosztás Mikulás napján - meséli Győzike. - Idén viszont nagy meglepetés várta a lányokat: a család elment Lappföldre, az igazi Mikuláshoz - büszkélkedik a showman. - A lányaim el voltak ájulva az úttól: rénszarvas húzta szánon utaztunk, és olyan helyeken jártunk, mintha mesefilmbe kerültünk volna - meséli Győzike.

Bár nagyszerűen érezték magukat, Gáspárék számára a karácsony az igazi ünnep.
- Amit a lányaim idén kértek ajándékba, az elgondolkodtató. Virág Barbie-t, és egy igazi tévéstábot kért magának. A kislányom így megszerette a show-t és az RTL forgatócsoportját - hitetlenkedik a sztár. - A nagyobbik lányom kérése még meglepőbb, és sajnos szomorúbb is: Evelyn egy díszdobozban nyugalmat, boldogságot és szeretetet kért. Ebből látszik, mennyire megviselte őket is a körülöttünk zajló hercehurca. Nem véletlenül döntöttem úgy, hogy befejezem a show-t.

színesbulvár

2005.12.06. 10:40

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek