HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Ellopták Győzike Buksi kutyáját

t: 1545

Ellopták Győzike Buksi kutyáját

Győzike és a családja tegnap is kétségbeesetten kereste egész Salgótarjánban Buksit. A kutya éppen lábadozott, hiszen a hét végén megmérgezték. Győzike rohangált a szomszédokhoz, a szemben lévő autókozmetika tulajdonosánál kezdte, hiszen többször átszökött oda a kutya.

- Volt már, hogy Buksi kiszökött a házból, de az első útja mindig hozzánk vezetett - mondta Mogyorósi Ottó, az autókozmetika tulajdonosa. - Sohasem tapasztaltuk, hogy a kutya messzebbre kóborolt volna el. Feltűnt nekünk, hogy órákig álldogált a ház oldalában egy fehér Citroën Berlingo kocsi, benne ült egy férfi és egy nő. Csak azért figyeltünk fel az autóra, mert minden kocsit ismerünk, amelynek tulajdonosa a környéken jár.

Győzike házában három festő dolgozott egész nap, hiszen a show kedvéért az egész házat átalakítják.

- Délután fél háromkor még egy nagyot játszottunk Buksival - mondta az egyik festő, István. - Amikor Evelin négy óra felé hazaért az iskolából, először azt hittük, hogy viccel velünk, amikor végigrohanta a házat, majd sírva kiabálta: Buksi eltűnt! Kijöttem a kertbe, és még négykézláb bujkáltam a tuják között, mert Buksi azok alatt szeretett hűsölni.

A fehér Citroën azért tűnt fel nekünk is, mert többször körbejárta a házat, majd eltűnt, aztán újból visszatért. Azt láttam, hogy a kocsiban egy bajszos, középkorú férfi ül, és egy szőke, ugyancsak középkorú hölgy, aki ki is szállt, és gyalog is végigsétált a sarki ház kerítése mellett. Azt hittük, hogy rajongók, bár gyanús volt, hogy ilyen hosszan időznek a ház körül.

Győzike kedd este négy órán át körözött a kocsijával Salgótarjánban, és ezt tette tegnap délelőtt is.

- Éppen hogy csak megnyugodtunk, hogy Buksi már jól van - mondta elcsukló hangon Győzike. - Jutalmat ajánlok föl annak, aki visszahozza a kutyámat!

A stáb tagjait is megviselte az eset.

- Számunkra is családtag Buksi. Mi is megdöbbentünk az eltűnésén - mondta Bagi Márta, a show főszerkesztője.

blikk

2005.09.08. 10:07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek