HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Győzivel nem beszél anyukája

t: 764

Győzivel nem beszél anyukája

Gáspár Győző depressziós. Nem holmi múló rosszkedvről van szó: tegnap reggel az RTL Klub Reggeli címû adásában a sírás határán válaszolt a nézők kérdéseire. A telefonálók érdeklődtek is, mi a baj.

A rapper keserûen válaszolt: otthoni gondok gyötrik, édesanyja például január óta nem beszél vele.

– Soha többé nem leszek az, aki egykor voltam – kesereg Győzi. – Most már megértem BB Évit és azokat, akik azt mondják, a valóságshow-k teljesen megváltoztatják az életüket. Egyszerûen tönkretettem magam – kesereg a roma énekes. – Úgy ébredek, hogy arra vágyom, végre este legyen. Minden idegesít, elszomorít. Az életünkről szóló reality csak most kezdődött, de már azt érzem, nem tudom végigcsinálni – panaszkodik a sztár. – Jobb lett volna, ha nem vállalom el.

Győzike szomorúságának legfőbb oka, hogy a show miatt megromlott a kapcsolata szüleivel. Hónapok óta nem beszélt édesanyjával, aki betegen nyomja az ágyat. Mari mama állítólag Győzike szerepléseibe betegedett bele. Könyörgött fiának, hogy ne vállalja el a show folytatását. Az énekes felesége és kislányai viszont a folytatás mellett agitáltak.

Anyukámról egy szót se! Még csak az kellene, hogy megint meglásson egy botrányos cikket rólam! – hárította kérdésünket Győzi. – Remélem, év végére megoldódnak a problémák. Annyi biztos, hogy decembertől nem dolgozom a zenekarban és abbahagyom a valóságshow-t is. Kizárólag a polgármester-választásra koncentrálok, a szórakoztató mûfajból elegem volt. Megkeseredett ember lettem, aki úgy tûnik, azt hagyja elveszni, ami az életben a legfontosabb: a szeretteit.

szinesbulvár

2005.08.30. 10:17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek