HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Győzi nélkül tönkrement a Romantic

t: 812

Győzi nélkül tönkrement a Romantic

Alig egy év telt el azóta, hogy Győzike és a Romantic lányok összevesztek, és a roma rapper hat év után otthagyta a sikeres bandát. Akkor úgy gondolták, külön is boldogulnak. Nem így lett. A négyszeres platina- és aranylemezes Romantic Győzike nélkül már nem volt ugyanaz: a lányok managmentje azt tanácsolta a minap Zsuzsinak és Katinkának, hogy kezdjen szólókarrierbe.

- Hosszas gondolkodás után döntöttünk úgy, hogy mindketten szólóban folytatjuk - erősítette meg értesüléseinket Zsuzsi. - Nézeteltérésről nincs szó közöttünk, csupán annyi, hogy megpróbálunk egyedül érvényesülni a szakmában. Terveim szerint én maradok a popműfajban, Katinka pedig egy kicsit más irányvonalon próbál szerencsét.
A lányok szakításának hírével megkerestük Gáspár Győzikét is.

- Szomorú vagyok, hogy így alakult. Úgy látszik nekem sem jött össze nélkülük, s ők sem voltak sikeresek kettesben. Harag már egyáltalán nincs köztünk. Azt is elárulhatom, hogy felvettem a lányokkal a kapcsolatot. Azt üzenem nekik: az ajtóm mindig nyitva áll előttük - tette hozzá sejtelmesen a roma rapper.

színesbulvár

2007.01.28. 10:20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek