HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexpárbaj!

A férfiaknak hétszer annyi szerelmi gyönyör jut életükben, mint a nőknek. Legalábbis erre enged következtetni az a szexvizsgálat, amelynek során lemérték, hogy egy női orgazmus átlagosan 1,7 másodperc alatt lezajlik, míg a teremtés koronáinak az ejakuláció során jóval több időt, átlagosan 12,4 másodpercnyi élvezetet ajándékoz az anyatermészet.

Sovány vigasz, hogy a hölgyek statisztikailag pár évvel tovább élnek a férfiaknál, így nekik egész életükben átlag 3000 alkalmuk nyílik a szexuális örömökre, szemben a hímeknek kijutó 2700 orgazmussal. A végeredmény ugyanis Ádám fiainak kedvez, hiszen ha összeadjuk a „kéjmásodperceket”, ők 9 óra 18 percet töltenek a földi paradicsomban, míg a nőknek be kell érniük 1 óra 15 perc szerelmi mámorral. Ezek szerint mégsem egyenrangú a nő és a férfi orgazmusa?

– Valóban igazságtalanul hangzik, de ennek így kell lennie – magyarázta Rusz Edit szexológus. – A férfiak csak azért „kaptak” több másodpercet a természettől, mert az ejakuláció időbe telik. A női orgazmus ezzel szemben nem pusztán biológiai élmény, hanem érzelmileg-lelkileg is kielégíti a nőt. Mondhatjuk tehát, hogy a nők csekélyebb mennyiség ellentételezéseként minőségibb örömérzetet élnek át – jelentette ki a szakember, hozzátéve, hogy a hölgyek orgazmusa rövidebb a párjukénál, ők viszont egyetlen aktus során akár több alkalommal is eljuthatnak a csúcsra.

Persze a férfi hozzáállásán, technikáján nagyban múlik, sokszoros örömélményben részesül-e partnere, vagy akár az úgynevezett többszörös orgazmusban, amikor a női csúcsérzés 20-30 másodpercig is eltart. Utóbbiban azonban a nőknek csupán 17 százalékának van része.


„Meg kell fejteni a test titkait"

Vad Kati

Az egykor Michelle Wildként ismertté vált Vad Kati (29) tapasztalatai szerint sok mindentől függ, hogy a nők milyen gyakran jutnak el az orgazmusig.

– Bevallom, én más tanulmányok alapján úgy tudtam, hogy a nőknél hosszabb lehet az orgazmus, amiből egyenesen következik, hogy sokkal több élvezetben van részük. Persze ez azzal cáfolható, hogy sokan életük során egyszer sem jutnak el a csúcsra. Sajnos így vagyunk kódolva, hiszen a férfiaknál az orgazmus az utódnemzéshez kapcsolódik, a nőknél azonban a gyönyör nem feltétele a teherbe esésnek.

Gianni

Az olasz macsó, Gianni Annoni (38) nem aggódik a gyengébbik nemért. Szerinte bőven kijut a gyönyörből a nőknek is, csak ehhez fel kell fedezniük testük titkait. – Az együttlét alkalmával a legtöbb férfi csak egyszer, míg a nők többször is képesek az orgazmusra. Ugyanakkor az is igaz, hogy egy nőnek nagyon sok időbe, akár évekbe is beletelhet, mire megismeri a testét, és megtapasztalja, mi az, ami a csúcsra tudja juttatni A férfiak pedig egy kevésbé sikerült együttlét alkalmával is képesek az orgazmusra.

Baby Gabi

A harmincéves énekesnő szerint csak egy oka lehet a felmérés eredményének: mégpedig az, hogy a férfiak csalfák! – Mindenkinek más szexuális igényei vannak, így a felmérés eredménye sokban függhet attól, milyen típusú embereket faggattak. Van, aki beéri annyival, hogy egy héten egyszer szeretkezik, másnak viszont még a heti négy alkalom is kevés. Ráadásul mindenki tudja, hogy a férfiak többsége nem túlzottan hűséges párjához, ezért előfordulhat az is, hogy ők emiatt vannak ennyire előnyben.


Az ágyban nincs egyenjogúság...

Érdekes kutatási eredmény, hogy könynyebben jutnak el a szexuális csúcsra azok a nők, akik felnéznek a partnerükre. Kifejezetten előnyös tehát, ha a párkapcsolatban a férfi a domináns: magasabb az iskolai végzettsége a nőénél, és persze több pénzt is keres.

– Több tízezer év alatt belénk kódolódott, hogy a pasink legyen egy macsó, domináns hím, akire bátran rábízhatja magát a „gyenge” és „védtelen” nő. Ez a beidegződés a mai napig befolyásolja, hogy a hölgyek mennyire engedik el magukat együttlét közben. Márpedig a női orgazmus alapfeltétele a megfelelő mértékű ellazulás, biztonságérzet – magyarázta Rusz Edit.


blikk.hu

2009.02.05. 12:06
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: