HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Ki mikor szereti?

Van, aki reggel, van, aki este szexelne, valaki pedig munka közben ábrándozik.

A nő és a férfi egyaránt kedveli az édes perceket. Viszont különbség az, hogy mind a két nem más időben, ugyanis más a hormonháztartása.

Reggel
A férfi tesztoszteronszintje reggel, ébredés után közel 20%-kal a normális szint felett áll. Ilyenkor nem csupán a hormonszintje áll, hanem más is, ami kielégülésére vár. A női test ezzel ellentétben ébredés után valóban mély álomból ébred, és reggel inkább félálomban van az ösztrogén és a progeszteron, amelyek a vágyért felelős hormonok.

Délben
Napközben általában mindenki dolgozik, és csupán a nászutasoknak vagy az éjszaka munkát végző pároknak adatik meg, hogy déltájt összebújhassanak egy kis légyott erejéig. Csúnya támadás ez a természet részéről, hiszen a férfinál és a nőnél is egyaránt ekkor a legmagasabb a vágyért felelős hormonok szintje, tehát mindkét nem ilyenkor van leginkább a csúcsra járatva. Érdekes, hogy a nők jobban bírják a napközbeni hormontámadást, hiszen az ő szexgörbéjük lassan, de folyamatosan emelkedik, míg a férfiaknál a tesztoszteron termelődése ebben az időben lökésszerűen emelkedik meg.

Délután
A nő szexgörbéje még délután hat óráig hasonló szinten áll, mint délben, így ő ezidő alatt bármikor kapható volna egy kis hancúrra. A tudományos kutatások állítják, hogy a délután négy óra a legalkalmasabb gyermeknemzésre, és a férfi is ekkor éli meg az egyik tesztoszteronrobbanását.

Este
Este hét óra körül a mindkét nem szexuálisan a topon van, azonban ekkor jön a gyereknevelés, háztartás, vacsora és egyéb központi kérdés, ami minden családos embernél megvan. Tíz előtt nehezen jutnak el a párok odáig, hogy szeretkezzenek, és mire összebújhatnának, a férfi annyira fáradt, és annyi tesztoszteronrobbanást élt meg egész nap, hogy már csak arra vágyakozik, hogy végre alhasson. A nő lehet, hogy fáradt ilyenkor,de ösztrogéntermelése még mindig működik, és nyitott lenne a szexuális érintkezésre, de a férfi ilyenkor már alszik.Hát igen nehéz a férfi és a női sors, de a vágyakat fel lehet kelteni, és akkor hátat fordíthatunk a hormonoknak.


nice.hu

2008.11.03. 13:48
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: