HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szex hét varázslatos pillanata

1. pillanat: Szenvedélyes közeledés

Az a nő, aki fordít a hagyományon, miszerint a férfi kezdeményez, tudja, hogy az aktívabb szerep a saját vágyát is megnöveli. A férfi örülni fog, hogy partnere ugyanúgy kívánja a szexet, mint ő. Nő az önbizalma is, hiszen érzi, hogy a személye, a teste milyen vágyakat ébreszt a másikban. Szenvedélyes közeledése legyen nőies! Ne úgy vesse rá magát a férfira, mint az utolsó vekni kenyérre a péknél szombat délután. Elég, ha egy-két finom jelzéssel, érzéki gesztusokkal mutatja ki vágyát.

2. pillanat: Vidám szeretkezés

Nem a gúnykacajról van szó. A szex szórakozás és mulatság – nem kell komolynak lenni közben. A viccelődés, nevetés oldja a feszültséget. Az ágyban sokszor adódnak komikus helyzetek. Humorérzék híján a párok csak kínosan feszengnek egymás előtt.

3. pillanat: Csókos kalandozás

Sok férfi állítja: emlékezetes pillanatok fűződnek azon csókokhoz, melyek nem a legnyilvánvalóbb helyeken csattannak el. A köldök, az ádámcsutka, a hát, a szemhéjak mind-mind olyan területek, melyekre a csók talán nem olyan izgató, mint a nemi szerv környékén, mégis érzéki, egzotikus élményt jelent. A kalandozás során új, addig ismeretlen erogén zónákra is bukkanhat partnere testén.

4. pillanat: Izgató tekintetek

A férfiak tekintete szex közben is szívesen pásztázza a női test hajlatait, domborulatait. A legnagyobb hatást mégis az gyakorolja rájuk, ha kedvesük szemébe nézhetnek szeretkezés közben. A kedves szeméből a férfi kiolvashatja, hogy az mennyire szereti őt és a vele való szeretkezést. Nézzenek egymás szemébe az aktus közben! Először talán zavaró lesz, mert a helyzetet túlságosan bensőségesnek, intimnek fogják érezni. A férfi annyira belefeledkezhet a partnere szem- és arckifejezésébe, hogy megszűnhet számára a külvilág.

5. pillanat: Kényeztető nyelv

A férfi a nő testét az orális szex során sokkal inkább képes megismerni, mint a hagyományos aktus alatt. Ilyenkor tudja kitapasztalni, a nő hogyan reagál egyes testrészei érintésére, hol kell izgatnia ahhoz, hogy orgazmusa legyen. A férfi az orális szex közben jobban tudja kontrollálni önmagát és az aktust is. Irányíthat és élvezheti a nő kitárulkozását, izgató védtelenségét.

6. pillanat: Megelőzött orgazmus

Ha jó szerető az úr, mindent megtesz azért, hogy az aktus minél tovább tartson, és a partnere is eljusson a csúcsra. Állandóan figyelnie kell saját magára, egészen a nő orgazmusáig. Saját érzéseit, érzékeit csak ezután engedheti szabadjára. A legjobb számára az, ha a nőnek már a behatolás előtt van orgazmusa. Ebben az esetben jobban képes koncentrálni a másikra, hiszen most már nem kell örökösen saját fékezésére figyelnie.

7. pillanat: Alvás összefonódva

A szex utáni pillanatokat ritkán élvezik ki a férfiak. Pedig ha nem zuhannak azonnal álomba, csodálatos élményt nyújthat számukra az alvó kedves látványa. A békésen szuszogó nő arca gyöngédséget ébreszt a férfiakban. És még egy érv az együttalvás mellett: az édesdeden alvó nő olyan védtelennek tűnik, hogy a férfi ösztönös vágyat érez arra, hogy megvédelmezze. Ez sem utolsó szempont.

[LHP.HU]

2005.03.05. 02:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: