HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Megkéselte barátját a nyuszilány

Radnai: Pamela sem szent

Radnai Péter, a Playboy fôszerkesztôje szerint nem kizáró ok a nyuszilányok versenyében, ha valaki összeütközésbe került a törvénnyel.
– Nem befolyásolja a versengést, hogy ki mit tett a múltban – magyarázta Radnai. – Ebben a mûfajban nem ritka, hogy megdöbbentô dolgok derülnek ki a lányokról. Gondoljunk csak Pamela Andersonra, vagy Anne Nicol Smith-re, akik szintén nem voltak szentéletûek. Adrien esetében is az a lényeg, most milyen teljesítményt nyújt, és milyen céljai vannak-mondta Radnai Péter.


Sötét múltat maga mögött hagyva jutott a legvonzóbb lányok közé a huszonhét éves Bartha Adrienn, a Playmate of the Year választás résztvevôje. A szexis lány régebben rengeteg zûrbe keveredett fékezhetetlen temperamentuma miatt, még komoly rendôrségi ügye is volt. A vadóc szépség azóta lehiggadt, de a hánytatott évek emléke még mindig kíséri.
– Régebben nagyon hirtelenharagú ember voltam, már az általános iskolában is gyakran megvertem a fiúkat, ha szemtelenkedtek velem. Késôbb komolyabb baj is származott zabolátlan természetembôl. Amikor a féltékeny barátom egy veszekedés alkalmával pofon ütött és lekurvázott, elszakadt a cérna: combon szúrtam egy késsel. Már nagyon megbántam amit tettem, de egyszerûen nem bírtam elviselni, hogy tiszteletlenül beszél velem. Még akkor sem, ha én voltam az, aki félrelépett.
Bár Adrienn a késelést megúszta büntetés nélkül, nem tanult az esetbôl. Egy évre rá, verekedésbe keveredett egy pesti szórakozóhelyen.
– Egy nagydarab lány a többszöri figyelmeztetés ellenére állandóan lökdösött a táncparketten. A kezdeti szóváltások után tetlegességig fajult a helyzet, verekedni kezdtünk. Miután többször nyomron vágott, és is behúztam neki. Szerencsétlenségemre nyolc napon túli sérülést okoztam, eltörtem az orrát. Mindketten kórházban kötöttünk ki, majd a lány fel is jelentett. Én másfél év felfüggesztett börtönbüntetést kaptam, ô pedig egy évet.
Adrienn azóta megszelidült. Mint mondja, felnôtt nôvé érett, többé nem akar bajba kerülni. Számára most az a legfontosabb, hogy a versenyen dobogón végezzen, és hogy a rivaldafénybe lépve végleg maga mögött hagyhassa a múlt sötét árnyait.

Borsonline

2007.09.04. 11:43
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: