HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex a nyár végén

A vízben, hosszan…

Ha vízben szexelsz, igaz, hogy lassabb, de sokkal intenzívebb érzést nyújt. Az előjáték is egészen más. A vízben sokkal könnyebbnek érezzük magunkat, olyan, mintha egészen súlytalanok lennénk. Képzeld el, hogy csak ti ketten vagytok a medencében. A pasid elkezdi simogatni a melledet. A keze hideg, ezért a melled megkeményedik. Figyeljetek rá, hogy kényelmesen meg tudjatok kapaszkodni, ne legyen túl mély a víz!


Strandon éjjel

Elég bizarr, mondanák többen. De nem kell megijedni tőle. Elõször is: olyan napszakban kell kimenni a partra, amikor nincs túl meleg. A forró homok ugyanis rövid idő alatt elkezdi égetni a bőrt. Másodszor: érdemes olyan partszakaszt választani, ahol rajtatok kívül nincs senki. Harmadszor: vigyetek magatokkal egy jó nagy strandlepedőt, hogy mindketten kényelmesen elférjetek rajta. Kellemetlen érzést tud okozni a homok, ha intim területekre kerül. Legjobb időpont az ilyen találkákra egy csendes nyári este, illetve a mostani szeptemberi utószezon, amikor már kevesebben vannak.

Ha még törülközőt is visztek magatokkal, akkor nemcsak hallhatjátok a tenger zúgását, hanem szex után meg is mártózhattok a sós vízben.


Irány a mezõ!

Igaz milyen jó egy forró nyári napon egy hosszú kirándulás után elheveredni egy fa tövében, és érezni a fű hűvös simogatását? Ilyenkor biztosan jól esik a szex! Suttogj a partnered fülébe bókokat, hagyd, hogy a forróság körbevegyen titeket. Szex előtt érdemes a ruháitokat ráteríteni a fűre. Aztán meg csak élvezzétek a forró nyári délután örömeit!


Autószex

Talán ez a legerotikusabb formája a szexnek. A kocsi hátsó ülése nemcsak a kamaszkort juttatja eszünkbe, hanem a szenvedély legintenzívebb megnyilvánulását.


Addig érdemes kikocsikázni a szabadba, amíg jó idő van. Keressetek egy lelátót, ahonnan a kilátás is gyönyörű - mondjuk a Balatonnál, vagy hegyekben, esetleg ugorjatok le a tengerpartra. Tegyetek be egy romantikus CD-t, az sem baj, ha rátok esteledik, hiszen akkor gyönyörködhettek még a csillagokban is.

rtlklub

2007.09.03. 17:37
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: