HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Segítség, leszbikus vagyok?

Ha egy forró délutánon a városban összefutnál egy barátnőddel vagy ismerősöddel, aki egy szexi, testhez simuló, lenge nyári ruhát visel, aminek kicsit lecsúszott a pántja, vágyat éreznél, hogy gyengéden odanyúlj és megigazítsd? Csak úgy, észrevétlenül, teljesen természetesen. El tudod képzelni? Esetleg, annyira tetszene a ruhája, hogy kedved lenne megkérni - ugorjatok fel hazafelé menet valamelyikőtökhöz, cseréljetek ruhát, aztán este így menjetek el együtt szórakozni? Vagy talán meg is történt már ilyesmi? Biztosan, hiszen ilyesmi szinte minden lánnyal megesik.

Talán ilyen helyzetekben sokszor feltetted magadnak a kérdést - mi az ami valójában megtetszett neked egy ilyen szituban. A ruha volt a lényeg, vagy a másik lány? Esetleg a kettő együtt?

És ha egyszer így együtt öltöztetek, előfordult már, hogy a barátnődön már csak valami szexis fehérnemű volt, te odapillantottál, és hirtelen kedved támadt, hogy odalépj hozzá és segíts neki felvenni a másik ruhát? Vagy éppen levenni róla az előzőt, és megérinteni a testét, majd végigsimítani lágy, kellemes bőrén, csak úgy kíváncsiságból, hogy milyen érzés lehetlehet. Aztán odahajolni, gyengén megcsókolni, érezni a testét, annak melegségét, illatát, átölelni és a vállára hajtani a fejed. Csak úgy, természetesen.

Eljátszottál már a gondolattal, milyen lehet egy másik lánnyal? És mit gondolsz, vajon a barátnődnek eszébe jutott már ilyesmi? Talán csak nem merte neked elmondadni? Létezik ilyesmi egyáltalán? Természetes ez, vagy szégyellnivaló? És egyáltalán honnan jönnek ezek a gondolatok? Vajon tényleg "leszbikus vagyok"?

Nyugodj meg, nem valószínű!

Bármilyen meglepő is, az előző szituációk, helyzetek és a hozzájuk kapcsolódó érzések teljesen természetesek, nagyon is gyakoriak, és semmi a közük a leszbikussághoz. A legtöbb lány átéli ezeket az érzéseket, vágyakat, csak éppen nem nagyon érti őket, éppen ezért nem is igazán mer róla beszélni. Főleg nem a bárátnőivel, akiket "érinthet" a dolog. Úgy tűnik, hogy ez az utolsó "tabu" téma szexuális életünkben, hiszen a barátnők általában szinte minden intim titkukat megosztják egymással, kivéve ezt az egyet - annak ellenére, hogy a legtöbb esetben mindeketten éreznekígy néha. Miért?

Egyszerűen félnek a másik lány reakciójától. Hiszen ha van egy olyan érzésed vagy titkod, amit még te sem mindig mersz bevallani magadnak, akkor mit gondol majd rólad a barátnőd? (Aki egyébkét a pasikat szeretni, mint ahogy Te is. Hogy is van ez?)
Visszatérve az előzőekre, a lányok általában félnek, hogy a barátnőjük elfordulna, eltávolodna tőlük, viszolyogna, elhúzódna, többé már nem lenne ugyanaz. Nem értené meg, és ez a barátságotok rovására menne, esetleg elveszítenétek egymást. Így aztán a legtöbb lány még a kérdést sem kockáztatja meg, hogy a másik érzett-e már ilyet, tehát soha nem is derül ki, ami általában mégis így van - igen, ő is gondolt már ugyanerre. Pedig mindeketten a pasikat szeretitek. Szóval hogy is van ez?

Lehet, hogy végül is biszex vagyok?

Hát az szinte biztosan nem. Biszexualitás tulajdonképpen nem is létezik, vagy ha mégis akkor olyan ritka, mint a fehér holló. Elivileg egy lány akkor biszexuális, ha egyszerre leszbikus és heteroszexuális, vagyis ugyanúgy és ugyanolyan erős szexuális vágyat érez a nők és a férfiak iránt, és csak az alkalomtól függ, hogy éppen fiúkkal vagy lányokkal fekszik le.
De attól, hogy a pasik irán érzett szexuális vonzalom mellett sokszor fantáziálsz más lányokról - vagy arról, hogy milyen lehet velük az ágyban, attól még nem vagy se leszbikus, se biszexuális. Sőt, még akkor sem, ha alkalmanként tényleg kipróbálsz dolgokat egy másik nővel!

De ha nem vagyok leszbikus, miért gondolok így más lányokra?

Sokan úgy gondolják, hogy a lányok egyszerűen csak a kíváncsiságból próbálják ki, milyen lehet egy másik nővel. Mint ahogy sok fiatal a kábítószert, csak éppen ettől nem válik senki függővé (kivéve persze, ha valaki nimfomániás, de ennek semmi köze a leszbikussághoz!) Vannak, akik szerint a lányok együttléte csupán futó kaland lehet egy nő életében, egyfajta bolondos kísérlet, amit sok ifjú hölgy átél, aztán úgyis elfelejt majd.

Ennél azonban sokkal többről van szó. Amit a lányok "leszbikusságnak" hisznek magukkal kapcsolatban, az tényleg lehet ugyan testi vágy egy másik vonzó nő iránt, de nem általában nem szexuális eredetű - és ez a lényeg. Ha egy lány arra vágyik, hogy megérintsen, megsimogasson, átöleljen egy gyönyörű nőt, akkor az nem szexuális, sokkal inkább érzelmi-érzéki-lelki vágy, ami a másik szépségéből, esztétikus megjelenéséből, és a nőkre annyira jellemző gyengédségből következik - amit ugyanolyan jó adni, mint kapni. És ez, hidd el, teljesen természetes.

Vonzódhat egy nő nem szexuálisan egy másik nőhöz? Lehetséges ez?

Persze, hiszen a szépséghez, az esztétikus dolgokhoz mindannyian vonzódunk, és ennek eredendően tényleg nem sok köze van a szexualitáshoz. Például, ha meglátsz egy gyönyörű pillangót, vagy a tengeri medencében egy delfint, amint kecsesen hasítja a vizet, aztán odaúszik hozzád, akkor valószínűleg szívesen megérinted, megsimogatod őt, egyszerűen mert olyan kedvesnek, szépnek és szeretnivaló lénynek tűnik. Vagy vegyük például a televízióban oly sokszor vetített Fa-dezodor, tusfürdő- és testápoló reklámokat, ahol gyönyörű nők minden gátlásukat és ruhájukat levetkőzve, élvezettel vetik bele magukat vízbe, hogy felfrissüljenek és újjászülessenek. A Fa reklámait évek óta sugározzák a kereskedelmi televíziók, és a nők tényleg megveszik a tusfürdőket és dezodorokat. Azokat a testápolókat, amelyeket más, üde és fiatal, hamvas bőrű, vonzó nők szinte teljesen meztelen szépségükkel - az ő életörömükkel, vitalitásukkal és felszabadultságukkal reklámoznak számukra. És ezek a reklámok semmi esetre sem leszbikus lányoknak készültek! Mégis nagyon sikeresek a nők körében.

De ha ez nem szexuális vágy, miért tűnhet mégis annak?

A női test nagyon érzékeny, szinte minden pontja lehet erogén zóna. Ha valaki, akár egy másik lány is gyengéden megérint, vagy megsimogat, az sokszor nagyon-nagyon kellemes érzést vált ki, ami persze még mindig nem szeretkezés. Vannak, akiknek ez még tetszik, de lány-lány kapcsolataikban nem lépnek tovább. A merészebbek persze mindent kipróbálnak, amit csak ki lehet, és néha valóban csodálatos élményekben lehet részük...

Mi értelme belekeverni a szexet egy ilyen élménybe?

Azok a lányok, akik igazán tudják élvezni az életet (és persze habzsolni az élvezeteket), fordítva teszik fel akérdést - Miért ne? Miért hagynánk ki belőle? Hiszen ha az érintés, a simogatás jólesik mindkettőtöknek, ha kellemes egymást átölelve feküdni együtt, akkor miért ne okozhatnátok egymásnak még több örömet? És azt se felejtsétek el, hogy egy lány tudja a legjobban, mi okozza a legnyagyobb élvezetet egy másik nőnek, hogy mikor, hol, milyen gyorsan, és hogy mikor jön el a pillanat és hogy tarthat a legtovább...

Sokan csinálják ezt?

Sokkal többen, mint gondolnád! A lányok 90 %-a fantáziál néha más lányokról, barátnőkről, csinos ismerős ifjú hölgyekről - igaz viszont, hogy ezt néha még maguknak is alig merik bevallani, nemhogy másoknak. Ezért akik ténylegesen megélik és fel is merik vállalni ezt a vonzalmat, azok persze jóval kevesebben vannak, ami nagy kár, hiszen fantasztikus élményekből maradhatnak ki... És nem a pasik helyett, hanem azok mellett, ugye értitek?

Ha még soha nem csináltál ilyet

Ha még soha nem csináltál ilyet, de már eljátszadoztál a gondolattal, van kedved hozzá és esetleg lenne is kivel, akkor a következőkre figyelj nagyon!

1) Ne a legközelebbi, legfontosabb, kislány-korod-óta-legjobb barátnőddel kezdd, amíg nem tudod, mennyire fog tetszeni a dolog. Nyugodtan elmondhatod neki, hogy szívesen kipróbálnál ilyesmit, de még akkor se egymással csináljátok először, ha kiderül, hogy ő is ábrándozott már ilyesmiről!

2) Teljesen ismeretlennel se csináld, még akkor sem, ha nagyon szépnek is csinosnak találod. Egyrészt nem tudhatod, ő mennyire "tapasztalt", és meddig akar elmenni, másrészt - és ez a fontosabb - ha még csak nem is kedveled őt, akkor nem alakulhat ki az a fajta hangulat, az a kedves gyengédség, figyelm és törődés, ami egy lány számára megalapozhat egy kellemes élményt. A legjobb, ha például egy-egy olyan baráti társaságból "választasz" partnert, ahol sokakat ismersz, sokukban megbízol, és tudod, hogy ők is ismerik és megbíznak abban a lányban, aki leginkább szimpatikus neked. Ha van lehetőséged a többiekkel együtt eltölteni a lány közelében egy-két napot vagy átszórakozni néhány estét, és kölcsönösen kedvelitek egymást, akkor ő lehet a legjobb választás egy ilyen kalandra!

3) Ne vágj bele rögtön a "közepébe", légy türelmes magaddal és partnereddel, figyeljetek oda egymás minden rezdülésére, ne rohanjátok el a dolgot. Nem kell mindjárt az első alkalommal a gyönyörök csúcsára eljutni. Sokkal fontosabb, hogy végig jól érezd magad, és ne tegyetek semmi olyat, ami akár csak egy kicsit is zavarhatja a másikat, amíg nem vagytok rá felkészülve. Először ne is vetkőzzetek le, vagy legalábbis ne teljesen. Csak simogassátok egymást gyengéden még ruhában, vagy akár fehérneműben, és feküdjetek egy kicsit egymás mellé. Esetleg legyen rajtatok csak egy bugyi és egy szexis hálóing, és rendezzetek egy jó kis pizsama-partyt. Ha jólesik a simogatás, folytassátok, de csak akkor, ha mindkettőtöknek kellemes. Ha nem is kívántok első alkalommal ennél többet, akkor a simogatás után csak beszélgessetek, vagy feküdjetek az ágyon egy kicsit együtt, hogy tudjátok, milyen érzés.

4) Ha van kedvetek, az elején nyugodtan igyatok meg együtt egy-egy pohár pezsgőt - az segít, hogy kicsit feloldódjatok, lazábbak lehessetek. Viszont semmiképpen se igyatok túl sokat, mert Akkor már semmi értelme az egésznek! Fejenként egy-egy üveg pezsgő után maximum egy könnyesre nevetett félórás párnacsatára lesztek képesek, nem pedig egy érzéki kalandra. És akkor már hiába néztek meg bármilyen szexis videót, nemhogy ötleteket nem fogtok tudni meríteni belőle, valószínűleg még a TV-távirányítót sem tudjátok majd kezelni. Ez persze jó buli, de nem egy ilyen élmény helyett!

5) Ha túl vagytok az első élményeken, és kellemes volt, miért ne próbálnátok ki mindent, amit csak el tudtok képzelni? Ruhában vagy anélkül, és minden lehetséges erogén zónában. Innentől már csak a fantáziátokra van bízva, hogyan és milyen örömöket okoztok egymásnak. Erről sokat lehetne mesélni, de egy biztos - ne hagyjátok ki a 69-est!

És bármilyen hihetetlen, ha mindezt kipróbáltátad, tetszett, és újra megtennéd, akkor még mindig nem vagy leszbikus! Csak egy normális, egyészséges, vonzó fiatal nő, akik tudja, hogyan élvezze az életet!

szextra

2005.08.23. 21:29
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: