HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Benkő Dániel szájából csattannak el a reality-történelem legsokkolóbb csókjai

Mindössze két rész levetítése elég volt Benkő Dániel ara-kereső kalandjaiból, és bizonyosságot nyert, hogy az RTL Klub a legújabb trash reality műsorával egy születésszabályozási csodafegyvert talált fel, és alkalmazza azt hétről hétre. A baj csak az, hogy ez a módszer nem kicsit fáj. Nagyon.

Ugyan az egyszervolt lantművészből a hosszú évek során kékszakállú faszharcossá avanzsálódott Benkő szerint a tizenkét éves lányok is ivarérettek [1], éppen ezért nem ért egyet a 16-os karikával [2], önmagában már a csókjelenetek is magasabb fokú piktogramért ordítanak, vagy legalábbis szembekötőért. És nem a szexuális tartalom, hanem a horrorisztikus jellege miatt.

Mert nem volt elég, hogy a csatorna olyan feleség-jelölteket vonultatott fel, amilyeneket: például a legutóbb a kilencvenes évek elején divatos csíkszemöldökkel büntető többunokás nagymamát, vagy a női imitátorra nagyon hajazó Évát - de ezek az asszonyok még dugni is akarnak. Nincs az a kereskedelmi csatorna viszont, ami ne tanult volna a TV2 Big Brother-jében történő Évi és Renato szexjelenetéből – amivel azóta sem tudtak megetetni senkit, hogy nem a csatorna által megrendelt kefélésről volt szó. Bevezetés tehát mindenképp kell, így az első két részében korai lett volna még elsütni faszharcosunk fegyverét, de a Jancsó Miklós által csak parasztfogásként (meztelenkedéssel eladott produkció) emlegetett eszközt bevetették, a smárolásokat pedig totálba kapták a nézők az arcukba.


1. Francia csók Katitól
A legelső csók már rögtön a bemutatkozó egyik pillanatában elcsattant. A félig francia származású Kati a nagyterpeszét megörökítő fotója átnyújtása után nem sokat gondolkodott: Benkő egy csettintésére tapadt az egykori lantművész szájára. "A szexualitást vonzották ki belőlem" - jegyezte meg amaz, mintha belőle mást is ki lehetne hozni.

2. Edit, aki mégis folytatta
„Hát gyönyörű vagy” – mondta ezek után egy vacsora alkalmával Editnek, akiről ennek hatására nekünk egyből bevillan, hogy az adatlapja szerint az őszinteségét tiszteli Benkőben. Talán mindenki érzi az ellentmondást. (A nagymama egyébként már a legelső este közelebbi kapcsolatba került vágyai tárgyával, a zenész nógatására ugyanis pironkodva-vihorászva, de rámarkolt a faszára.) „Olyan jó volt, hogy nem merem folytatni” – vihorászta egy rövid csókjelenet után, de a néző hiába drukkol, csak folytatja. Az asszony szokása egyébként, hogy „Na, jó voltam?”-nézéssel minden produkciója után belenéz a kamerába. Amatőr hiba, de így legalább egyre kisebb esély látunk egy grandma pornó felbukkanására.

3. Éva kigyógyít a szexmániából
A szintén unokával rendelkező lila lengedező Évának [3]esélye sem volt arra, hogy vágyaihoz híven megnézze Benkő tenyerét, a faszharcos csak a megfelelő pillanatra várt, hogy átdughassa nyelvét az asszonynak. Az persze nem zakkant bele túlságosan. A következő videofelvételt csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, illetve azoknak, akik a szexmániájukból szeretnének kigyógyulni.

4. Andreának hamar elege lett
Andrea [4]német-magyar fordítóként dolgozik, és mi tagadás, őt gondoltuk a legnormálisabbnak a háremből egészen addig, míg elfogadva Benkő meghívását egy romantikus légyottból vad csókolózás nem lett. Az adásból kivágott, de az internetre felkerült hosszú jelenet tanúsága szerint viszont az asszony a hagyd magad, hamarabb szabadulsz elvet vallhatja magáénak, hiszen a seggét többszöri próbálkozás ellenére sem hagyta fogdosni, és a smárolást is hamar félbeszakította azzal az indokkal, hogy az RTL Klub ügyeletes bohóca inkább a vállát masszírozza tovább.

index

2009.11.04. 10:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: