HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Autós szex - 4 tipp a teljes élvezethez

Biztonság

Az autósszex miatt könnyen pácba kerülhettek, ezért a legfontosabb mindkettőtök biztonsága. Amíg kényeztetitek egymást, nem tudsz másra figyelni és ez könnyen bajt okozhat. Kulcsfontosságú, hogy összeszedd a gondolataidat, mielőtt nekiláttok. Parkoljatok le valahol, ha megbizonyosodtatok róla, hogy nem gurultok egy szakadékba és eléggé eldugott a hely. Utána húzd be a kéziféket és állítsd be az ülést.

A törvény

A legtöbb országban tiltott a nyilvános szex és a szeméremsértés, ezzel fontos tisztában lennetek. Megbüntethetnek, megalázhatnak, sőt, akár le is tartóztathatnak. Néhány államban még börtönbe is kerülhetsz, amiért nem tisztelted eléggé a törvényt.

Tartsd észben!

Nem árt néhány zsebkendőt vagy egy tekercs WC-papírt az autóban tartani, hasznos lehet egy kispárna is az extra kényelemért. Mindenképpen legyen nálad egy-két palack ásványvíz, hogy felfrissülhessetek, de ne feledjétek az óvszert sem.

Fontos a tisztaság

Takarítsátok ki az autót, mielőtt szex-túrára indultok; a szétdobált használt zsebkendő és a kajamaradékos papírzacskó egyáltalán nem szexi. A morzsa vagy homok a hátsó ülésen kellemetlen viszketést okozhat, úgyhogy ha a pasid autós szexet akar, mindenképpen ki kell porszívóznia a járgányt. Az óvszer rendkívül hasznos a kínos kupi megelőzésében; tiszta és foltmentes maradhat a kocsi.

A helyszín

Körültekintően válasszátok ki a legalkalmasabb helyet; senki sem kíváncsi arra, ahogyan az autóban szexeltek. Menjetek egy vízparthoz közeli úthoz, szabadstrandra vagy parkba. Ha nem vágysz a természetbe vagy nincs elég üzemanyagod, egy eldugott parkoló is éppen megfelelő lesz. Próbáld meg elkerülni a klisés helyszíneket, ahova mindenki más is jár.

Ha már mindent megtettetek a kényelemért és a biztonságért, íme néhány gyakorlati tanács:

A hátsó ülés

Akár te vagy felül, akár a pasid az egyik résztvevőnek mindenképpen az ülésre kell kerülnie. Feküdj a hátsó ülésre, ha ő van alul, a legjobb ha ül. Sokkal jobban működik a dolog, ha az első üléseket olyan messzire toljátok, amennyire csak lehet; a több hely megkönnyíti a mozgást.

Az anyósülésen

Toljátok hátra az ülést amennyire csak lehet és a pasid üljön le. Meglovagolhatod párodat akár szemből, akár neki háttal, arccal a szélvédőnek, miközben a műszerfalra támaszkodsz.

A kocsin

A motorháztető csodálatos hely a kreativitásra: a párod a nyelvével kényeztethet, miközben az autón fekszel és lábaidat a vállán pihenteted. Ülj vagy feküdj a motorháztető szélére, a pasid előlről- vagy akár hátulról- is beléd hatolhat és még friss levegőt is szívtok!

Az élvezet vezet

A száddal könnyen a csúcsra juttathatod hímedet, miközben kezében a kormány- csak lassan és óvatosan! A pasid figyeljen az útra és különösen arra, hogy elkerülje a kátyúkat és az úthibákat. Ha úgy érzi, mindjárt eldurran, mindenképpen álljon félre! Egy szexi szaxiszóló sem éri meg, hogy összetörjétek a kocsit vagy kórházba kerüljetek.

pink.hu

2009.09.25. 00:45
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: