HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > A méret is lényeges

t: 4027

A méret is lényeges

A férfiak alapvetően úgy gondolják, hogy a nagyobb mindig jobb, azonban női szemmel ez nem mindig van így. A felmérés során sok nő arról számolt be, hogy ha olyan férfival randevúztak, akinek nemi szerve nagyon nagy volt, a szex egyáltalán nem volt jó vele.

Arra a kérdésre, hogy a pénisszel kapcsolatban mi a fontosabb a méretnél, a következő válaszok érkeztek: 56% várja el azt a férfiak nemi szervétől, hogy kisebb nagyobb mértékben passzoljon az egész test jellegéhez. 23% szereti, ha sima a felülete és ezzel összhangban 21% nem látja szívesen a kidülledt ereket a nemi szerven.

Arra a kérdésre, hogy a hossz vagy az átmérő a fontosabb, a nagy többség az átmérőre voksolt. De a legtöbben kihangsúlyozták, hogy igazán az arányosságon van a hangsúly: a hosszú, de vékony pénisz épp úgy csalódás egy nő számára, mint egy pici, de vastag meglepetés.

És itt az ideje, hogy utánajárjunk néhány sztereotípiáknak is: a fekete bőrű férfiaknak valóban nagyobb, és az ázsiai férfiaknak valóban kisebb péniszük van? Tulajdonképpen igen, de az eltérés nem nagy.

A fekete bőrű férfiaknak nagyobb a nemi szervük a kaukázusi férfiakéhoz képest, de az eltérés 1-2 cm. Azonban érdemes megjegyezni, hogy az adott területen élő nők hüvelye pont ezekhez a méretekhez igazodik, azaz a fekete bőrű nők hüvelye hosszabb, míg az ázsiai nőké rövidebb.

rtlklub

2007.04.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok