HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Négy erotikus játék

t: 6802

Négy erotikus játék

Idővel a legerősebb kötődés is meglazulhat, az élet közbelép és a szex háttérbe kerül. De hidd el, hogy ezek csak rövid időszakok, és könnyen túleshetsz rajtuk, ha elhagyod a napi rutint és bedobsz néhány izgalmas játékot. Félre a mosogatnivalóval és kikapcsolni a tévét! Íme néhány ötlet Julie Taylortól, a Hogyan legyél domináns díva? szerzőjétől a nemi életed felpezsdítésére.

Miss Díva sofőrje

Ebben a játékban a nőé a főszerep. Üljetek be az autóba és kérd meg, hogy vigyen el egy szexbolthoz. Ha odaértetek, menj be egyedül, és vegyél egy új erotikus játékszert, a pasid maradjon a kocsiban. Az új szerzeményt úgy tedd el, hogy ne lássa meg, mi az. Nyújtsd el az estét, tegyél célzásokat, de ne áruld el, mit vettél! Aztán hazafelé menet a kocsiban próbáld ki, mire képes az új vétel, ha a sofőröd hazafuvarozott, szórakozzatok jól!

Pajkos nővér

Ehhez a szerepjátékhoz szükség lesz egy fehér melltartóra, bugyira és harisnyára. A "nővérke" megkéri a férfit, hogy vetkőzzön le a vizsgálathoz, persze hűvös, kórházi stílusban. Először egy kis szívhang ellenőrzés, aztán a kedves nővér közli a pácienssel, hogy spermamintára van szükség, de mivel elfogytak a műanyag poharak, kénytelen önmagát használni kémcsőként.

Fényeket le

Vigyetek két fényszórót vagy zseblámpát a hálószobába. Először a pasi, majd a nő világítja meg azokat a testrészeket, amiket szeretné, ha a partnere megcsókolna. A kényeztett fél végig világítsa meg a partnerét, aztán ha eljön az akció ideje, ne felejtsétek a csatateret is bevilágítani!

Csemege a fülnek

Ha még nem derült volna ki, a férfi egyik legfontosabb erogén zónája a füle, amit a nő remekül kihasználhat, feltéve, hogy hozzá tud férni a pasi valamelyik számítástechnikai kütyüjéhez. Tehát vedd kölcsön a párod iPodját/notebookját/számítógépét, és tölts fel rá némi erotikus tartalmat. Aztán add oda neki, és mondd, hogy egy kis meglepetést tettél fel rá, ami javíthat a hosszú, kemény munkanapon (hangsúly a hosszú és keményen). Napközben hívd fel, hogy emlékeztesd a kis meglepetésre, és közöld, hogy te is éppen ugyanazt nézed, és közben simogatod magad. Nem győz majd hazasietni, hogy otthon együtt szórakozhassatok.

rtlklub

2007.03.24

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok