HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Hárman párban?

t: 1550

Hárman párban?

Kérdezte már a párod, hogy mit szólnál egy harmadikhoz? Nem? Pedig a legtöbb férfinak igenis megfordul a fejében ez a játék. Ilyenkor jön a kérdés: „akkor már nem is szeret?” Jaj, drága, dehogynem! Ettől nem kell kétségbeesni, egyszerűen csak kalandra vágyik. Ha elhangzik a kérdés, a döntés csak a te kezedben van. Lássuk, mi történik, ha válaszod pozitív.

Kit válasszunk?

Nem ajánlom, hogy a partneretek ismerős legyen, hisz ez később kínos helyzeteket teremthet. Vagy téged nem zavarna, ha a párod legjobb haverja akarna orgazmushoz juttatni? Vagy egy nő a kiszemelt? Nem gondolom, hogy a barátnőd a legjobb választás. Mit szólnál, ha végig kellene nézned a jelenetet, amint párod a kedvelt lány fülébe liheg? Hirdessetek inkább újságban, vagy nézzetek szét az interneten! Jobb erre a célra egy csinos idegen.

Én nem akarom

Bízzunk benne, hogy kedvesed megérti ezt! Vigasztald csábító játékokkal, így biztos nem fog haragudni rád, talán még álmairól is lemond, ha ráébred, milyen szexistennő élete párja. Vegyél parókát, játszd el, hogy Te most más vagy! Vásárolhatsz különböző segédeszközöket, jelmezeket, melyekkel kellemes órákat szerezhetsz mindkettőtöknek.

rtlklub

2007.03.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok