HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Kicsit perverz testiség

t: 4722

Kicsit perverz testiség

A férfiak teljesen odavannak az erotikus látványért, a szexi vizuális élmény pillanatok alatt felpezsdíti a vérüket. A nők nem értik, hogy mi ez a nagy lelkesedés, sőt, sokszor azt szűrik le pasijuk szemlegeltetéséből, hogy „emberük” kóros dolgokat művel, vagy éppen magukban keresik a hibát: lehet, hogy nem vagyok elég dögös csaj? A nőknek elég egy érintés, vagy egy fülbe duruzsolt forró vallomás, már hangulatba jönnek, a teremtés koronái viszont másképpen működnek.

Míg az egyik fél tömény romantikára vágyik, a másik pedig a szexvideóktól indul be, nem lesz egyszerű a közös nevezőt megtalálni. Hagyd, hogy elszabaduljanak a vágyaid, szakíts időt a pajzán percekre! Nem kell mindig mindent ellenőrzés alatt tartani, néha jól jön egy kis spontaneitás. Ha párod sztriptízelő lányokat bámulva töltődik fel friss szexuális energiával, tegye. A profi táncosok produkciójából te is rengeteg ötletet meríthetsz, párodnak pedig szépen rendben tartja szexmotorját.

Legyél önfeledt huncutkodó! Feledkezz meg az összes gátlásodról, hagyd, hogy a látottak inspiráljanak! Ne félj kipróbálni új dolgokat! A táncoslányban nem a konkurenciát kell látnod, ne legyél féltékeny! Inkább örülj neki, hogy elleshetsz néhány tuti trükköt, fantáziadús fogást. Ne hasonlítsd össze magad a sztriptízelővel: gondolj arra, ez a lány a testéből él, rengeteget foglalkozik vele, hiszen a munkaeszköze, ám attól még te is lehetsz éppen olyan kívánatos.

rtlklub

2007.02.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok