HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Kufirc az íróasztalon

t: 6508

Kufirc az íróasztalon

Munkaidő után szabad a vásár! A férfiak és a nők többsége munka után szívesen ismerkedik egy kicsit behatóbban kollégáival, természetesen nem csak kávézgatásról van szó, ennél jóval többről. Valaki nem várja ki a munkaidő végét, még a dolgos nyolc óra alatt ejti el áldozatát. Asztalon, kanapén, tárgyalóban, vécében, fénymásolón, parkolóban bujálkodnak munkatársukkal. Az üzleti utakon is nagy a kísértés, kontroll híján mindent szabad, amit a lelkiismeret elvisel.

A félénk, ám igen élénk fantáziával megáldott munkaerő csak gondolatban vetkőztetik le valamelyik szemrevaló kollégáját, közben pedig egyfolytában arról álmodozik, hogy egyszer beteljesednek legvadabb álmai is. A nőket teljesen felcsigázza, ha egy férfinek nagy hatalom van a kezében, nemhiába kezdenek ki főnökeikkel. A hancúrokra a főnök irodájában, az íróasztalon kerül sor. A férfiak többsége velük egyenrangú munkatársakat vesz célba, közülük választja ki alkalmi szexpartnerét.

A pszichológusok szerint, ha hosszú ideig össze vagyunk zárva valakivel, végül elkezdi izgatni a fantáziánkat az illető. A munka közbeni évődésnél már jóval többre vágyunk, testközelbe szeretnénk kerülni csábító kollégánkkal. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon vele milyen lehet a szex. A csapatmunka tehát igazi vágyserkentő, a flörttől sokkal jobb lesz a munkahelyi légkör. A titkos viszonynál nincsen izgalmasabb, nagyon szórakoztató, ha az ember nap mint nap figyelemmel kísérheti szexuális partnerét. A nyolcórás szerepjáték nemhogy fárasztó, sokkal inkább doppingol, remek vágyfokozó.

Ha valaki irodai szexre éhes, sokkal szorgalmasabban dolgozik, több időt tölt munkahelyén, esze ágában sincsen elmenni szabadságra. Mindig „vágyának tárgya” közelében szeretne lenni, kíváncsian vizslatja annak minden mozdulatát, olykor rettentően féltékeny. Az irodai szexből még bármi is lehet: egyéjszakás kaland, pár hetes felhőtlen boldogság, többéves kapcsolat vagy házasság. A kalandra éhes dolgozó jobban jár, ha egy dolgot tiszteletben tart: házas feljebbvalóval nem kamatyol.

A házasságban élők ugyanúgy flörtölnek és fantáziálnak, mint a szinglik, a férjek ki vannak éhezve egy kis friss húsra. Ha valamelyik kolléganőjüket nem sikerül ledönteniük, beérik az internetes szexoldalak nézegetésével is. A nős férfiak imádják a parkolókban lebonyolított gyors numerákat, ezekkel a hancúrokkal dobják fel igencsak ellaposodott házaséletüket. Egyeseket kimondottan izgat, hogyha valaki rajtakapja őket.

rtlklub

2007.02.12

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok