HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Vérpezsdítő kurta kalandok

t: 4451

Vérpezsdítő kurta kalandok

A férfiak futnak a szoknyák után, hajtja őket a vérük. Ha otthon már régóta nem történik semmi izgalmas a hálószobában, kaland után néznek. A legegyszerűbb megoldás a piroslámpás ház, ahol a lányok mindenre kaphatók. A férfi a numera után megkönnyebbülve és elégedetten tér haza az asszonykához, aki ha sejti is a félrelépést, nem teszi azt szóvá a családi béke érdekében. A férjek legtöbbször gyorsan lebuknak. A feleség rögtön gyanút fog, amikor férje apró kis ajándékkal lepi meg, hiszen virágot utoljára akkor kapott tőle, amikor megkérte a kezét. Miért lett hirtelen ilyen figyelmes? Valamit biztosan leplezni akar. A „csak úgy” ajándéktól igazából nem a feleség a boldog, hanem a férj, kinek az apróság lelki békéjét állította helyre.

Egy vérbeli szexkalandor sportot űz az egyéjszakás hancúrokból. Képtelen bárki mellett is lehorgonyozni, egyfolytában azt akarja bizonyítani önmagának, hogy bárkit meghódít, akit kiszemelt. Mások nem hajtják a nőket, az ő taktikájuk a kivárás. Előbb-utóbb úgyis adódik egy „pikáns lehetőség”, melyet kár lenne visszautasítani. A futó viszonyok felpezsdítik a férfiak vérét, utána mintha kicserélték volna őket. Miért megy bele egy nő az egyéjszakás kalandba? Kíváncsiságból, szerelemből vagy csak úgy. A facér csajoknak egy idő után elegük lesz a magányból, utálják, hogy senki sem melegíti őket a paplan alatt. Ha csak egyetlen éjszakára is, de beszereznek maguknak egy hús-vér „ágymelegítőt”.

Vannak olyanok is, akik kétségbeesetten keresik az Igazit, egy pár bókkal könnyen le lehet venni őket a lábukról, a szép szavak hallatán rögtön a férfi karjaiba hullnak. A kaland után napokig várják a hódító hívását, remélik, a férfi újra jelentkezik. Az ilyen történetek többsége nem „Happy enddel” végződik. A férfiak gyűlölik, ha a nő egyéjszakás ismeretség után állandóan hívogatja vagy sms-ekkel bombázza őket. Ilyenkor megpróbálnak minél előbb megszabadulni a zaklatótól. Azt már sokkal izgalmasabbnak találják, mikor a nő nyomtalanul eltűnik, és nekik kell felkutatniuk. A nehezen megszerezhető nő mindig izgalmasabb, mint a könnyű préda.

rtlklub

2007.02.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok