HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Szabadnapos férfiasság

t: 2482

Szabadnapos férfiasság

Első és legfontosabb szabály, ne nyúljunk rögtön gyógyszerhez! Attól, hogy egyszer-kétszer Virgonc szabadnapos, nem áll meg az élet. A szex nem korlátozódik a szeretkezésre, ezer meg ezer módon lehet még örömet szerezni egymásnak. A nők se rémüljenek meg, ha párjuknál merevedési zavart észlelnek, nem bennük van a hiba. Az önmarcangolás, kétségbeesés még nagyobb galibát csinál. Sok férfi ugyanis nem a vágy elmúlása miatt vall kudarcot az ágyban, éppen a túlzott vonzalom az oka az erekció kimaradásának.

A teremtés koronái kimagasló teljesítményt szeretnének nyújtani hancúr közben, maximálisan meg akarnak felelni partnerüknek. Az első együttlét előtt éppen olyan idegesek, mint a nők, hiszen „ismeretlen terepre” tévedtek. Mindent fel kell térképezniük, párjuk legkisebb rezdülésének is üzenete van a számukra. Ha a nő egy picit is negatív, megérzik „csápjaikkal” és képtelenek partnerüket a csúcsra juttatni. Lelankad a „vágy”, kudarccal végződik a bujálkodás.

A nő fejében ilyenkor az első gondolat, ami végigfut: Ha nem tud férfi lenni mellettem, talán nem is vagyok nő a számára. Ne az legyen az első reakciónk, hogy kimenekülünk a szobából és zokogva elviharzunk. Elég nagy csorba esett párunk férfiasságán, ne nehezítsük hisztinkkel a helyzetét. Inkább bújjunk oda hozzá, becézzük, simogassuk, ne csak testileg, lelkileg is maradjunk mellette.
Amikor csőd van a gatyában, a férfi fejében rengeteg gondolat kering: nem vagyok már férfi, nem tudok utódot nemzeni, képtelen vagyok gyönyört szerezni. Az erekciós zavarok 55 százaléka lelki eredetű. A rossz idegállapot, fokozott stressz, a rengeteg megoldatlan probléma miatti idegeskedés kihat a szexuális életre is. Ha valaki gyakran mond csődöt az ágyban, feltétlenül forduljon orvoshoz! A merevedési zavar előszele lehet egy agyvérzésnek vagy szívrohamnak is. Nem akarunk senkit sem halálra rémiszteni, természetesen nem csak komoly egészségügyi probléma okozhat „lankadást”. Az alkohol és drogok is megölhetik a vágyat, néhány gyógyszer mellékhatása is lehet a potenciazavar.

Virgonc egyre többször lesz szabadnapos, ha a játékosság, fantázia hiányzik egy szerelemből. A változatosság gyönyörködtet! A simogatás, becézgetés senkit sem hagy hidegen. Cirógatás közben suttogjunk szerelmes szavakat párunk fülébe, árasszuk el csókokkal a testét. Ne csak az ágyban legyünk figyelmesek, vegyük észre, ha gondterhelt. Beszélgessünk vele, tudjuk meg, hogy mi a baj, segítsünk megoldást keresni a problémára.

rtlklub

2007.01.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok