HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Szexleckék egy pornósztártól

t: 2130

Szexleckék egy pornósztártól

Boldog
karácsonyt kíván az


LHP Magazinok
szerkesztője


 Róla köztudott a "szakmán" belül, hogy nem csak szépségének, hanem intelligenciájának is köszönheti sikeres pályafutását, mivel mindig is kiváló üzleti érzékkel egyengette karrierjét. Mindez a vele készült riportokból is kitűnik, szinte mindenről van véleménye és alig akad olyan kérdés amire ne tudna frappánsan és értelmesen válaszolni.

Éppen ezért kérték fel, hogy ezentúl legyen ő az egyik legismertebb amerikai férfimagazin egyik rovatának a szerkesztője, melynek témája természetesen nem más, mint a szex.
Éppenséggel van is miről írnia, hisz az évek során rengeteg tapasztalatra tett szert a forgatások alatt és a magánéletben egyaránt, és mint kiderült egyvalamit soha nem tudott igazán elfogadni, mégpedig a különféle szexuális segédeszközök túlzásba vitt használatát.
Ő ugyanis mindenben a természetesség híve, így úgy véli, a jó szexhez igazából nincs szükség semmi másra, mint a saját és a partnerünk testére, illetve elegendő fantáziára. Ha valaki mégis különféle segédeszközöket - vibrátor, guminő, stb. - használ, az feltehetően az előző két dolog valamelyikének hiánya miatt teszi. Lehet hogy, ezzel nem feltétlenül ért mindenki egyet, mindenesetre ez is egy érdekes gondolat.

(ma.hu) A képek a pornósztárok Halloween partiján készültek

LINKAJÁNLÓ
Alternatív gyógymódok

Egészség - orvos

Szépségápolás

Táplálékkiegészítők

Bio

Recept ABC

Vegetáriánus

Dísznövények

Világörökség
 
Fel-mlm2006.12.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Tera Patrick
Tera Patrick
Taylor Wane
Taylor Wane
Kendra Jade
Kendra Jade
Jesse Capelli
Jesse Capelli
Colleen Shannon
Colleen Shannon

Legfrissebb magazinok