HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Eladó Britney pornóvideója

t: 1311

Eladó Britney pornóvideója
Kevin Federline meglehetősen ízléstelen módszerhez folyamodott, hogy milliókat csikarjon ki feleségéből, Britney Spearsből. Az énekesnő egy hete adta be a válópert, és a férfi most mindent elkövet, hogy bosszút álljon a milliókért, amitől így elesik. Mivel a házassági szerződésben foglaltak szerint mindössze hárommillió forintot, és malibui házuk felét kapná meg, Kevin eladásra kínálja azokat a két évvel ezelőtt készített filmfelvételeket, amelyeken Britney-vel szexel.

A mézesheteik idején készült négyórás filmen Kevin és Britney vadul szeretkezik, és többféle szexuális segédeszközt is kipróbál. A férfinak ötmilliárd forintot ajánlott fel egy filmstúdió, amely mindenki számára elérhetővé tenné a pornót az interneten.

- A film Britney első terhessége előtt készült, amikor az énekesnőt még elvakította a szerelem, és azt hitte, örökké együtt lesznek. Ezért ment bele a dologba. Most az ügyvédjéhez fordult, hogy megakadályozza a botrányt, de úgy néz ki, semmit sem tehet. A szalagok Kevin birtokában vannak, ő rendelekzik fölöttük - mesélte el Britney barátnője, aki szerint Britney attól fél, hogy a skandalum romba döntheti karrierjét, és Paris Hiltonhoz hasonló botrányhősnőt farag belőle.

A fekete felhőket már aligha lehet elűzni a kétgyermekes énekesnő feje fölül, mert Kevin biztosította: nem ússza meg botrány nélkül a válást, és mindent megtesz, hogy megkeserítse gyermekei anyjának életét.

(szinesbulvarlap.hu)

LINKAJÁNLÓ
Alternatív gyógymódok

Egészség - orvos

Szépségápolás

Táplálékkiegészítők

Bio

Recept ABC

Vegetáriánus

Dísznövények

Világörökség2006.11.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok