HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > 15 dolog amit nem árt tudni a szexről

t: 2348

15 dolog amit nem árt tudni a szexről


2.Szex most, később a baba. A férfiak csaknem 2000 spermiumot termelnek másodpercenként, a leghuncutabbak pedig képesek 48 órától 8 napig túlélni a vaginában.
3.Használj óvszert, de óvatosan. Mindig nézd meg a szavatossági idejét, ne tartsd meleg helyen és csak akkor bontsd ki amikor szükséged van rá. Az Amerikában gyártott 1-2 milliárd óvszer közül 160,000 szakad el.

4. Légy figyelmes arra, hogy a partnered betartja a fogamzásgátlás szabályait. A fogamzásgátló tablettáknak csak akkor van hatásuk ha megfelelően használják őket. A tabletták 99%-os biztonságot nyújtanak. Ha barátnőd elfelejtett bevenni egyet akkor a biztonság lecsökken 94%-ra, ha már többszőr elfelejtette bevenni akkor nincs semmilyen hatásuk.

5.Ismerd a lehetőségeket. Ha hibát követtél el, vagy elszakadt az óvszer, partnered használjon olyan fogamzásgátló tablettát, amely az aktus után is hatásos. Minimum 72 órán belül kell bevenni és receptre gyógyszertárban is kapható.

6.A rendszertelen étkezés és a sok alkohol nem javítja képességeid az ágyban. Ha egy két pohár alkohol segít a libidó növekedésében, több pohár rontja azt. A túl zsíros ételek 30%-al csökkentik a tesztoszteront.

7.Vigyázz a herpesz könnyen terjed orális szex közben. Az emberek 80-90%-a nem tudja, hogy herpes hordozó.

8.Azok a személyek akik rendszeres nemi életet élnek sokkal egészségesebbek más társaikénál. Akik egyszer vagy kétszer szeretkeznek hetente immunisabbak 30%-al társaiknál.

9.A viagra a nőkre is hatásos, csupán dupla adagot kell bevenniük.

10.Az orgazmus nem befolyásolja a terhesség esélyeit. Az ondósejtek ügyesek, mindenhol megtalálják az utat.

11.A gyakori partnerváltás megnöveli annak esélyét, ahogy elkapj valami betegséget, de a nőknél a méhnyak rák is fennáll.

12.Az orgazmus elmulasztja a fejfájást. Orgazmus közben az agy endorfint termel, mely segít elmulasztani a fejfájást.

13.Az orgazmus nem olyan mint a filmekben. A nőknél körül belül 25 másodpercet tart, míg a férfiaknál 12-t.

14.Azok akik aktív sportéletet élnek sokkal jobb szexuális életük van, mint azoknak akik egész nap otthon ülnek. A sport javítja a véráramlást a testben.

15.A nők 12%-a allergiás a spermára.

(estihirlap.hu)

2006.09.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok