HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Kelemen Anna szexuális életével elég sok probléma van

t: 2142

Kelemen Anna szexuális életével elég sok probléma van

A csillagok szerint az egykori Playboy nyuszi ideális partnere lehetne Geszti Péter, Varnus Xavér, Jáksó László vagy Bagi Iván, de Anna egyiküket sem akarja.

Születési adatai alapján elkészült Kelemen Anna, a szexi Playboy nyuszi szexhoroszkópja. Az asztrológus meglepő titkokat olvasott ki a csillagokból.

- Anna szexuális életével elég sok probléma lehet - kezdte dr. Janák Lajos asztrológus, akit felkért a Színes Bulvár Lap, elemezze a Playmate szexhoroszkópját. - A párkapcsolataiban ő akar irányítani, ami azért probléma, mert ha ezt a kedvese elviseli, már nem tekinti férfinak, ha pedig a sarkára áll, akkor harcolni kezd vele. Rendkívül sikeres a hölgy, de borúlátó, sőt azt is meg merném kockáztatni, hogy depressziós. A szexben gátlásos, nem tud feloldódni, akkor is gondolkodik, amikor nem lenne szabad - mondta az asztrológus, aki szerint nehéz megmondani, hogy Kelemen Annának milyen csillagjegyű partner lenne az ideális.

- Ajánlanék neki Bika esetleg Szűz jegyű partnert, bár saját jegyével a Bakokkal is jól kijön. De a Mérleg és a Vízöntő sem lenne rossz. Talán a Rákokkal és az Ikrekkel nincs szerencséje - fejezte be elemzését.

Szétnéztünk a sztárok világában, hogy az asztrológus tanácsai szerint mely hírességek illenének Annuskához a horoszkópjuk alapján. Geszti Péter, és Varnus Xaver hazánk leghíresebb bikái, még a szűz csillagjegyű sztárok frontját Jáksó László, és Bagi Iván erősíti.

A playmate lány szerint van abban valami, amit dr. Janák Lajos kiolvasott a csillagokból, de a felsorolt férfiak közül egyikkel sem bújna ágyba.

- Nagyon beletalált az asztrológus a dolgok közepébe. Valóban visszatérő problémám, hogy uralkodni akarok a fiúk fölött, ha pedig hagyják, hogy az amazon énem irányítson, akkor viszont már ellenfélként tekintek a pasira. A felsorolt fiúk közül egyikkel sem osztanám meg az ágyamat, nem jön be egyikük sem. De erről nem is szeretnék többet beszélni, mert éppen randizom - zárta rövidre Annácska, de azt nem volt hajlandó megsúgni, hogy a szerencsés randipartner a Bika, a Mérleg jegyében született, esetleg éppen az ideális, Szűz jegyű.

(ma.hu)

2006.04.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok