HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Leszbiorgiát rendeztek a Playboy-lányok

t: 7531

Leszbiorgiát rendeztek a Playboy-lányok

Könnyen feltételezhető, hogy egy olyan szilveszteri partiért, mint amilyet a Playboy januári számában láthatunk, az urak többsége szemtelenül sok pénzt áldozna. A fotókon ugyanis az idei év playmate-jelöltjei vonaglanak egymáson, egymás előtt vagy mögött. A képekről lerí, hogy a lányok nagyon jól érezték magukat - és persze egymást -, és ezt Dundika is megerősítette.

- Oltári volt! - emlékezett vissza Dundika. - Nagyon élveztük a fotózást. Egy igazi kéjbarlangban dolgoztunk! A Playboy alapítójának, Hugh Heffnernek van egy hírhedt háza, ami állandó orgiák színhelye. Ott minden van, amit az ember el tud képzelni. Na, ez a hely a Heffner-ház pontos mása, igaz, jóval kisebb.

A lányok egyébként szabad kezet kaptak, rájuk bízták, hogy ki hogyan, kivel és mit csinál. Sokan azonban nemcsak egymást, hanem a pezsgőfürdőket részesítették előnyben.

- Volt egy olyan jacuzzi, amely rettentő erősen nyomta a vizet alulról, hát hadd ne mondjam, hogy ott gyakorlatilag sorban állás volt. Nekem legalábbis ez tetszett a legjobban! - árulta el.

Dunditól persze megkérdeztük, hogy nem kapott-e kedvet a bujálkodás után ahhoz, hogy ezentúl lányokkal is megossza az ágyát. A playmate erre talányosan csak annnyit felelt:

- Nem tartom kizártnak, hogy kipróbálom egyszer…

blikk

2006.01.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok