HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Eva Green a mennyország kapujában

t: 3070

Eva Green a mennyország kapujában

nemzetközi siker kapujában ezúttal a huszonöt éves Eva Green áll, akit a gall kritikusok Isabelle Adjani és Anna Karina reinkarnációjának neveznek: nemcsak fekete haja, fehér bőre és nagy szeme, hanem művészi elszántsága miatt is.
A Párizsban született svéd-francia színésznő először Bernardo Bertolucci filmjében, az Álmodozókban mutakozott be, és így a világ közönsége rögtön egy botrány kapcsán ismerte meg a nevét. A film merész szexjeleneteit ugyanis az USA-ban alaposan megvágták.

- Nem értem, miért csinálnak az amerikaiak olyan nagy ügyet a meztelen test látványából – nyilatkozta a civilben meglehetősen szemérmes színésznő. – Fura, hogy az erőszak természetes része egy filmnek, egy női fenék viszont halálra rémíti őket.

Szerencsére a világ filmesei nem ijedősek. Ridley Scott szerepet ajánlott Greennek új filmjében, a Mennyei királyság-ban. (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) A keresztes háborúk idején játszódó nagyszabású történetben ő alakítja Orlando Bloom kedvesét: egy egész háború okát.

2005.03.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok