HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Gyúrj gyönyörre!

t: 1738

Gyúrj gyönyörre!

A jóga és a tantrák segítségével azonban olyan elemeket lophatunk be szerelmi életünkbe, amelyek hol fokoznak, hol fékeznek, egyszóval egyenletessé és határtalanná tehetik forró éjszakáinkat.

... hogy tovább élvezhessük a gyönyört
Szerelmeskedés többször egymás után
Semmi sem ér fel a többszöri szeretkezéssel. Az első ejakuláció után ugyanis csökken a feszülés, a spermának újra kell termelődnie, és a pszichológiai nyomás is csökken ( és mint tudjuk, a gyönyör leginkább a fejben születik )

Egy heves, gyors szeretkezés után már kevésbé sietős és sürgős a dolog, a férfi sokkal tovább bírja majd az ölelkezést. A harmadik körről már nem is beszélve...

Késleltetési technika
Vannak profi barkácsoló férfiak, akik még a legintimebb pillanatokban is képesek valami meglepő kreativitásra. Például két-három óvszert is felhúznak, hogy így „kevésbé” érezzenek, és így erekciójuk tovább tartson...

Ismerjük fel a pillanatot
Vannak olyan férfiak, akik nem tudják, hogyan működik a testük, és képtelenek megkülönböztetni az „előjeleket” magától az ejakulációtól. Pedig nem összekeverendő. Amikor partnerünk megérzi a „jeleket”, onnantól körülbelül 7 másodperc az ejakuláció. Tehát ez az a pillanat, amikor bevethető a végső taktika.

Játék a szavakkal
A híres amerikai házaspár fejlesztette ki a szexológusok klasszikus terápiáját, a „Stop&Go”-t, ami a férfi ejakulációs reflexét segít szabályozni. Amikor a férfi az ejakuláció jeleit érzi, azt mondja: Stop. Amikor a vihat elmúlt, és engedi szétáradni testében a gyönyört, és Go-t mond. Természetesen ez kezdetben furcsa, meg kell tanulni a ritmust.

Kávészünet?
Persze csak képletesen. De néhány másodperc mozdulatlanul, úgy, egymásba gabalyodva, a férfinak segíthet visszanyerni nyugalmát, és egy kissé kitolni az ejakulációt. A tantrikus szexben a mozdulatlanság nagyon fontos: így áramolhat el a gyönyör az összes idegvégződéshez. Ezzel a nyugalommal, szünettel, a pénisz ingerlése időlegesen megszűnik, viszont a dolog ott folytatható, ahol abbamaradt.

Figyelemeltérítési hadművelet
A legnagyobb akció hevében érdemes egy kicsit elterelni társunk figyelmét. Vigyázat! A leghatásosabb kérdés nyilván a „Befizetted a csekkeket?” lenne, de ezt nem javasoljuk...

Zárójel
Váljatok szét egy pillanatra, simogassátok egymást. Kedveskedj cirógatásokkal a combokon, a fenéken, a hason, őrizd meg a meghittséget úgy, hogy a szünet ne megszakítás, csupán közjáték legyen.

Felláció? Oké!
Ez az a helyzet, amiben ellenőrizheti, hogyan ébred és indul útjára partnerében a gyönyör. A férfinak teljesen mozdulatlanul kell feküdnie, mivel a mozgása segít a sperma feltörésében. Ha mozdulatlan, az ejakuláció később érkezik.

Buliból az ágyba? Nem a legjobb ötlet...

- Az alkohol felold, de nagyobb mennyiség letompítja az idegeket és lassítja a reflexet. Az ágyban is.
- A cigarettának valóban ajzó hatása van, de a nikotin csökkenti a véráramlást, így az erekciót is.
- Ami a kannabisz és anfétamin típusú szereket illeti: még senki sem bizonyította, hogy afrodiziákumok lennének!

nana

2005.12.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok