HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Megértek a jó szexre

t: 1416

Megértek a jó szexre

Mi mindent árultak el a brit nők szexuális életükről? Az őszinte vallomásban sok érdekes dolog szerepel, többek közt az is, hogy az édes kis harmincasok éjjelente nem nagyon hagyják aludni párjukat, ugyanis vehemensen szeretkezésre ösztönzik a mellettük fekvő „hímet”. Nemhiába ilyen aktívak, hiszen érettebb korban sokkal jobban élvezik a szexet, mint húszévesen.

A szexre éhes angol nőszemélyek tehát a gyakori összebújás hívei. Az évek során felgyülemlett tapasztalat azonban sokat segít a hancúralany kiválasztásában, a megkérdezett 2000 hölgy egyharmada választana fiatalabb pasit pikáns kalandjaihoz, a többiek egykorú férfival bujálkodnak szívesen. Vajon azért, mert már nem bírják úgy a tempót, mint egykor?

Az önbizalomnak kimondottan jót tesz az „öregedés”. Míg a nőknél fiatalkorukban szinte központi kérdés a jó alak, addig a „tapasztalt asszonyoknál” egyre inkább háttérbe szorul. Megbarátkoznak testükkel, néhány apró hiba nem állhat boldogságuk útjába. Nincsenek zavarban, amikor „lehull a lepel”, felvállalják mindenüket, amijük van, még ha néhány idomuk nem is annyira tökéletes. Így kell ezt csinálni!

rtlklub

2005.10.11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok