HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > 'Hiúságból vetkőztem'

t: 4896

'Hiúságból vetkőztem'

"Hiú vagyok, ezt vállalom. Most még nyugodtan szerepelhetek pikánsabb fotókon, amelyeken tíz-húsz év múlva már nem biztos. Szerettem volna, ha a külsőmet dokumentálják, hogy majd az unokáimnak meg tudjam mutatni, milyen is voltam fiatalon" - mondta Erdőhegyi Brigitta, aki fél évvel a CKM-ben megjelent sorozata után vállalta, hogy az annál jóval erotikusabb Penthouse-ban is szerepeljen.

Mint a strandon

A magazinok ugyan a külső ideális állapotát valósítják meg a rendelkezésükre álló technika segítségével, az énekesnő mégis ragaszkodott ahhoz, hogy a képek a valóságot tükrözzék róla. "Minden kérésemet elfogadták, máskülönben nélkül nemet mondtam volna a felkérésre. Nem szerettem volna, ha a beállítások idegenek lettek volna a személyiségemtől, és ha nem ismertem volna fel önmagamat a képeken. Feltétel volt az is, hogy legalább annyi ruha legyen rajtam, amennyit a strandon is viselek, meztelenül ne jelenjek meg. Ezen kívül arra is megkértem a stábot, hadd vegyek részt a fotók kiválasztásában" - folytatta Erdőhegyi Brigitta, aki egyébként szégyellősnek tartja magát.

"Nem is a fotózás jelentette a nagyobb nehézséget számomra. Inkább még a munka kezdete előtt voltam zavarban, amikor az újságírók és a tévéstábok megérkeztek riportot készíteni" - állította az énekesnő, aki a nyáron elkészült második videoklipjében is az első, Engedj el! című dalához készült felvételekhez hasonlóan lenge öltözetben mutatkozik. A klipben Erdőhegyi Brigitta és az első klipben is látható ifjabb Latabár Kálmán a tökéletes reggelt játsszák el, többek közt olyan, intimebb jelenetekhez is időnként használt kellékekkel, mint eper és tejszínhab. A szereplők közt érezhető a megfelelő feszültség.

Haverok, békedal
"Eszerint hiteles lett a klip. A valóságban azonban nem vagyunk egy pár, a Latabár fiú egy nagyon jó haverom" - nevetett az énekesnő, akiről a klipek és az erotikus fotók kapcsán többen felvetették, azt szeretné, ha énekesnőként a szexis imidzzsel kapcsolnák össze.

"Ez nem teljesen igaz, és szerencsére a sajtó sem csak a képeimről számol be. Mindez csak egy része mindannak, amit csinálok. Örültem, hogy például a békedal is nagy publicitást kapott" - utalt az énekesnő arra a kezdeményezésre, hogy a világban tapasztalható egyre nagyobb mértékű terrorral szemben tiltakozzon, és ehhez néhány kollégája is csatlakozott. Többek közt Delhusa Gjon, Győzike, Szikora Róbert és Szigeti Ferenc énekel Erdőhegyi Brigitta mellett azon a felvételen, amellyel az értelmetlen erőszakra hívják fel a figyelmet. A dal elkészítésében Takáts Tamás is közreműködött, aki hasonló céloktól vezérelve megjelent az internet legújabb csillagának számító Speak Stop The War című felvételén is.

Miami, Monte Carlo, Budapest

Ami Erdőhegyi Brigitta karrierjét illeti, az utóbbi időben megjelent cikkek azt sugallták, az énekesnő nemzetközi karriert szeretne befutni, ám ő ezt cáfolja. "Nekem a magyar közönség a fontos, ebben az országban szeretnék sikeres lenni. A hazai közönség egyébként kihívás nekem, mert jazzénekesnőként más hozzáállást tapasztalok részükről, mint ahogyan egy külföldiekből álló közönség reagál. A magyarok kritikusabbak, és kevésbé éreznek késztetést arra, hogy látványosan mutassák ki, ha valami tetszik nekik" - mondta a Cotton Club jazzénekesnője, akinek első lemeze október végén jelenik meg.

Erdőhegyi Brigitta elmondta, a hosszabb távra szóló külföldi ajánlatok nem igazán foglalkoztatják, de az utóbbi hónapokban két külföldi lehetőségnek is eleget tett. "Elsőként Miamiban nyílt lehetőségem amerikai zenészekkel dolgozni egy nemzetközi válogatás albumon. Jazz standerdeket énekeltem egy floridai stúdióban" - említette az énekesnő.

Ezt a felkérést egyébként az interneten keresztül kapta , miután egy évvel ezelőtt Sophia Loren fiának esküvőjén énekelt. "Lehetőségem volt emellett Monte Carlóban is fellépni. Óriási élményt adott az a mesés világ. De nem gondolkoztam azon, hogy kint maradhatnék, mert itthon érzem magam legjobban a színpadon és azon kívül is" - mondta az énekesnő.

velvet

2005.10.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok