HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Ösztönös örömök

t: 1956

Ösztönös örömök

Csak a testi örömök hajszolása bolond kapcsolatokat szül. A testedet örömmel átadod egy idegennek, a lelkedet viszont nem. A nők szerint ennek semmi értelme, a férfiak ezt másik élik meg: ha a vadászösztön elhatalmasodik rajtuk, nincs megállás, préda után kell nézni. Az ösztönös örömök utáni vágy kalandos utakra tereli őket. Virágról virágra szállnak, alaposan beporoznak, majd továbbállnak.
Küldetés teljesítve. De mi lesz a nővel? Ha nem akar semmi komolyat, ő is éli tovább flörtökkel teli életét, a baj akkor van, ha többet szeretne szimpla szexnél. A férfi az élvezetekre hajt, a nő az érzelmekre is. Felemás elvárásokból sose sül ki semmi jó! Amikor kiderül, hogy a „hímnemű” minden érzelemtől mentesen, lazán kezelte a kapcsolatot, a csajok általában romokban hevernek. Ne legyél már naiv! Te is jól tudod, hogy a pasik másként működnek.
A szex igenis összetarthat egy kapcsolatot! Egy ideig nem baj, hogy nincs bennetek semmi közös, úgysem ez a lényeges, hanem az, ami az ágyban történik. Mitől működik a dolog? A kettőtök közti vibrálástól, az őrjítő testi vonzalomtól, a szinte kielégíthetetlen vágytól. Amikor együtt vagytok, megszűnik körülöttetek a világ, élvezitek, hogy az ösztöneitek irányítanak.

Nincsen lelkizés, csak a színtiszta szex.
Jó ez így? Valakinek elég. Lehet, hogy a te életedben is lesz egy olyan korszak, amikor te sem vágysz többre. Soha nem mondd, hogy soha! Ha úgy érzed, hogy mégiscsak kellenek az érzelmek, keress olyan párt, aki lelkileg is kielégít! Ne alkudj meg! Ne érd be kevéssel is! Ne mondj le a szerelemről! Nemrég hallottam egy bölcs mondást: „Három jó dolog van az életben: a szex, a szerelem és a finom falatok.” Ne legyél lusta „begyűjteni” mind a hármat!2005.03.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok